Yılkomer Academy “Yıldırımdan Korunmanın Temelleri Eğitimi” İstanbul’da gerçekleşti.

Yılkomer Academy “Yıldırımdan Korunmanın Temelleri Eğitimi” İstanbul’da gerçekleşti.

Yılkomer Academy tarafından organize edilen 3. Eğitim olan “Yıldırımdan Korunmanın Temelleri Eğitimi” 25.09.2024 tarihinde Torun Center Yılkomer Academy Ofisinde gerçekleşti.

Eğitim Yılkomer Academy kurucularından Kocaeli Üniversitesi Öğretim Üyesi Necmi ÖZDEMİR ise günün anlam ve önemine değinen bir konuşması ile başladı.

Katılımın yoğun olduğu yaklaşık 6 saat süren eğitim misafir eğitmen Prof.Dr.Özcan Kalenderli ve  Serdar AKSOY’un sunumuyla gerçekleşti.

Eğitimin 2. bölümünde misafir eğitmen Prof.Dr.Özcan Kalenderli tarafından “Yıldırımdan Korunmanın Temelleri” konusunda katılımcılara bilgiler verildi.

Yılkomer Academy kurucularından Serdar AKSOY ise katılımcılara “İzoleli Yıldırımdan Korunma Sistemleri” ve “AG Parafudr Seçimi ve Uygulamaları” konularında bilgiler verdi.

Eğitimin 3. Bölümünde misafir eğitmen Prof.Dr.Özcan Kalenderli uygulamalı olarak Yıldırımın oluşumu ile ilgili hazırladığı “Yıldırım Oluşumu” seti ile katılımcılara gösteri sundu.

Eğitimin son bölümünde gerçekleşen sorulu cevaplı oturumda katılımcıların sorularına yanıtlar arandı.

Yılkomer firmasından Serdar AKSOY bu tür eğitimlerin belirli zaman aralıklarında düzenleneceğini belirterek katılımcılara teşekkür etti.

www.elektrikhaber.com haber merkezi – Mustafa FAZLIOĞLU