Bulutistan – Başarsoft İş Birliğiyle Maliyetler Düşecek, Müşteri Memnuniyeti Artacak

Türkiye’nin en büyük yerli bulut hizmet sağlayıcılarından Bulutistan ve Başarsoft arasında önemli bir iş birliği gerçekleşti. Yıllık ortalama 1.5 milyon TL değerindeki bu iş birliği, bulut teknolojisinin getirdiği avantajlar sayesinde müşterilere ölçeklenebilir, güvenilir ve etkin maliyetli çözümler sunacak. Uzmanlıklarını birleştiren iki şirket, bu iş birliği ile piyasada daha etkin konuma gelecek ve rekabet gücünü daha da artıracak.

Teknolojinin gelişimi farklı programları birbiri ile uyumlu hale getirip aynı zamanda firmaların her bir program için ayrı ayrı ücret ödemesini de engelliyor. Türkiye’nin en büyük yerli bulut hizmet sağlayıcılarından Bulutistan ile 1997 yılında Coğrafi Bilgi Sistemleri (CBS) alanında faaliyetlerine başlayan ve 2006 yılında (il-ilçe-köy merkezleri dahil) tüm Türkiye’nin ilk sayısal haritasını üreten Başarsoft arasında önemli bir iş birliği gerçekleştirildi. Bu iş birliği, şirketlere maliyet avantajı sağlamakla kalmayacak zamandan tasarruf etmeyi de beraberinde getirecek.

Gökhan Gençtürk: Bulutistan ve Başarsoft iş birliği müşterilerine kazandıracak

Bulutistan ve Başarsoft arasında gerçekleşen iş birliğinin müşterilere kazandıracağını ve firmaların maliyet avantajına sahip olacağını ifade eden Bulutistan Genel Müdürü Gökhan Gençtürk, “Bulut teknolojisinin sunduğu avantajlar sayesinde, müşterilerin ihtiyaçlarına hızlı ve etkili bir şekilde cevap verilebilecek” dedi. Bulutistan’ın gerçekleştirdiği iş birlikleri ile müşteri odaklı olduğunu ifade eden Gençtürk, bundan sonraki iş birliklerinde de müşterilere katma değer sunacaklarının özenle altını çizdi. Bulut teknolojisinin getirdiği avantajlar sayesinde müşterilere ölçeklenebilir, güvenilir ve etkin maliyetli çözümler sunulabilecek. Ortaklık, her iki şirketin de rekabet gücünü artıracak. İki şirketin bilgi birikimi ve tecrübeleri yenilikçi çözümler geliştirmek için sinerji yaratacak. Gençtürk, “Başarsoft ve Bulutistan, uzmanlıklarını birleştirerek daha güçlü bir piyasa pozisyonu elde edecek. Yeni ürünler ve güncellemeler hızlı bir şekilde dağıtılabilecek. Bulutistan’ın yüksek düzeyde güvenlik ve kesintisiz hizmet garantisi sunması Başarsoft ürünlerine güveni de artıracak” ifadesini kullandı.

Tuncay Küçükpehlivan: Kullanıcılarımıza entegre ve kesintisiz bir hizmet deneyimi sunacağız

Her iki şirketin uzmanlık alanlarını birleştirerek piyasada daha güçlü bir konuma gelmelerini sağlayan iş birliği hakkında bilgi veren Başarsoft Genel Müdürü Tuncay Küçükpehlivan, “İki firma arasında gerçekleşen stratejik iş birliği ile Başarsoft’un coğrafi bilgi sistemleri ve yazılım çözümleri konusundaki uzmanlığı, Bulutistan’ın bulut altyapısı yetenekleriyle desteklenmektedir. Başarsoft’un Rotaban ve Geomarketing ürünlerinin Bulutistan Cloud altyapısı üzerinden sunulması, her iki şirketin hizmetlerini entegre ederek kullanıcılarına daha bütüncül ve kesintisiz bir deneyim sunmasını sağlıyor. Bu iş birliği ile müşterilerimize daha esnek, güvenilir ve ölçeklenebilir çözümler sunmayı amaçlıyoruz” dedi. Bulutistan ve Başarsoft iş birliğinin yıllık yaklaşık 1 milyon ile 1.5 milyon TL arası bir çerçevesi bulunuyor. İş birliği ile müşterilere daha hızlı, güvenilir ve ölçeklenebilir çözümler sunulacak. Bulut tabanlı çözümlerle operasyonel maliyetler azaltılarak müşterilere daha uygun fiyatlı hizmetler sunulabilecek.