Sigma Elektrik “Yenilenen Enerjisiyle Yepyeni SİGMA” sloganıyla A-Tech 2024 Fuarı’nda Yerini aldı

Sigma Elektrik “Yenilenen Enerjisiyle Yepyeni SİGMA” sloganıyla A-Tech 2024 Fuarı’nda Yerini aldı

“Yenilenen Enerjisiyle, Yepyeni SİGMA” sloganıyla 2024’ün son çeyreğine giren Türkiye’nin Şalt Ürünleri Üretiminde önder firmalarından biri olan Sigma Elektrik sektöründe emin adımlarla ilerliyor.

1993 yılında otomatik sigorta üretimi faaliyetleri ile sektöre giriş yapan Sigma Elektrik geniş ürün yelpazesi ve dağıtım ağıyla müşterilerine kaliteli ürün kaliteli hizmet anlayışıyla müşteri memnuniyetini ön planda tutuyor. Firma 2009 yılından beridir Ünlü Grup bünyesinde 300’ü aşkın uzman kadrosu ile üretim gerçekleştiriyor.

2023 yılından itibaren İstanbul Sancaktepe’de bulunan yeni fabrikasında yerli üretim yapan Sigma Elektrik hem Türkiye’ye hem de dünya pazarlarına hizmet veriyor. Türkiye’nin yedi bölgesindeki yaygın satış organizasyonu ve çözüm ortaklarıyla Avrupa, Amerika, Orta Doğu, Afrika ve Asya bölgelerindeki 87 ülkede bulunan distribütörleri ile Alçak Gerilim Şalt Ürünleri sektöründe; Devre Kesicileri, Otomatik Sigortalar, Akım Transformatörleri, Güç Kontaktörleri, Kaçak Akım Koruma Şalterleri, Sigortalı Yük Ayırıcıları ve NH Sigortalar başta olmak üzere çeşitli Alçak Gerilim Koruma, Kontrol ve Ölçü Cihazlarıyla hizmet veriyor. Başta TSE olmak üzere, ürünleriyle ilgili çeşitli kalite belgelerine sahip olup, uluslararası sertifikalardan ASTA’yı da alarak kalite belgelerini genişleten Sigma Elektrik, bu belgelere ek olarak; tüm iş süreçlerini ISO9000 kalite güvencesi altında gerçekleştiriyor.

Kusursuz kalite ve kesintisiz müşteri memnuniyeti

Sigma Elektrik’te, tüm girdi hammadde ürünleri ilk aşamadan itibaren fabrika bünyesinde bulunan ve son teknoloji test cihazlarını barındıran laboratuvarda, uluslararası standartlar göz önünde bulundurularak ilgili testlerden geçer not aldığı takdirde, üretime sevk ediliyor. Yine aynı şekilde üretim süreçlerinin tüm safhasını oluşturulan kalite kriterleri ile proses kontrolleri takip ediliyor ve son olarak yükleme öncesi ürünlerin kalite kontrolleri yapılarak müşteriye sevk ediliyor.

Sigma Elektrik ARGE, ÜRGE, Ürün Yönetimi, Pazarlama ve Marka Yönetimi alanlarında, müşteri odaklı faaliyetlerine yeni fabrikasında devam ediyor.