A-Tech 2024 Akıllı bina teknolojileri ve elektrik fuarı 2 Ekim’de İstanbul’da Başladı.

A-Tech 2024 Akıllı bina teknolojileri ve elektrik fuarı 2 Ekim’de İstanbul’da Başladı.

Bu yıl 7’ncisi düzenlenen A-Tech 2024 Akıllı Bina Teknolojileri, Elektrik, Aydınlatma ve Elektronik Fuarı, 2 Ekim’de İstanbul Fuar Merkezi’nde başladı. 5 Ekim tarihine kadar sürecek olan fuarda yeni teknoloji ürünleri ziyaretçilerin beğenisine sunulacak.

Özel sektör ile kurumları bir araya getiren fuarın bu yıl yedinci düzenleniyor.

A-Tech 2024 Akıllı Bina Teknolojileri, Elektrik, Aydınlatma ve Elektronik Fuarı Türkiye’nin büyüyen elektrik sektörünün önemli buluşma noktalarından biri olma yolunda emin adımlarla ilerliyor.

Artı 2 Fuarcılık tarafından organize edilen etkinlikte açılış konuşmalarında Ticaret Bakanı Yardımcısı Mahmut GÜRCAN, Artı 2 Fuarcılık Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet İpekçi ve Türkiye Elektrik Elektronik Teknisyenleri Federasyonu Genel Başkanı Yusuf Aslantürk günün anlam ve önemine ilişkin konuşmalar gerçekleştirdiler.

Elektrikli araçlardan sürdürülebilir enerji çözümlerine kadar geniş bir konuyu kapsayan fuar, sektördeki en yeni gelişmeleri ziyaretçilerine sunacak. Fuar’da LED aydınlatma teknolojileri, akıllı bina sistemleri ve elektrik tasarrufu gibi konulara ilgi bekleniyor.

Hem yerli hem de uluslararası üretici ve satıcıların bir araya geleceği etkinlikte Türkiye’nin yanı sıra Çinli birçok firma da yer alıyor. Fuar’da yer alan Sigma Elektrik, Chint Electric, Legrand,Mutlusan, ACK Aydınlatma, Radsan ,Bafra Aydınlatma, Federal Elektrik, Mavili Elektronik, Na-De Elektronik, Reçber Kablo, XKoren Electric gibi firmalar yenilikçi ürünlerini ziyaretçilerin beğenisine sunacak.

Yenilikçi ürünleriyle emin adımlarla ilerleyen Sigma Elektrik Pazarlama ve Satış Gurubuyla

www.elektrikhaber.com haber merkezi / Mustafa FAZLIOĞLU