Dijital OSB Buluşmaları etkinliği Gebze Organize Sanayi Bölgesi’nde (GOSB) 18 Eylül 2024 tarihinde düzenlendi.

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı ve Organize Sanayi Bölgeleri Üst Kuruluşu (OSBÜK) destekleri ile gerçekleşen “Dijital OSB Buluşmaları ”etkinliği HYF Fuarcılık A.Ş. ve Endüstriyel Otomasyon Sanayicileri Derneği (ENOSAD) iş birliğinde 18 Eylül 2024 tarihinde  Gebze Organize Sanayi Bölgesi’nde (GOSB)  Konferans salonunda yapıldı.

Sunuculuğu TRT Seslendirme Sanatçısı, Spor Spikeri Aysun Şahin Mutlu’nun yaptığı ve katılımın yoğun olduğu etkinlikte “Sanayide Dijital Dönüşüm, Enerji Verimliliği, Yalın Üretim, Yapay Zekâ, Otomasyon vb.” konular hakkından bilgiler verildi. Etkinlikte açılış konuşmalarının yanısıra sanayi bölgelerinde yeni nesil üretim ve enerji verimliliği yöntemleri konularında faaliyet gösteren dijital dönüşüm firmaları tarafından sunumlar gerçekleşti.

Etkinlikte ayrıca ENOSAD SANAYİDE DİJİTAL DÖNÜŞÜM BAŞKANI  Dr.Adem KAYAR’ın  Moderatörlüğünde gerçekleşen “AKILLI FABRİKALARDA ENERJİ VERİMLİĞİ VE SÜRDÜREBİLİRLİK” ve AKILLI ÜRETİM HATLARINDA KULLANILAN YENİ TEKNOLOJİLER VE YAPAY ZEKA UYGULAMALARI” konulu 2 panel düzenlendi.

Gerçekleşen sunumlarda ise aşağıdaki konularda katılımcılara bilgiler verildi; LOGOSOFT A.Ş. UĞUR YILMAZ / Kanal ve İş Geliştirme Müdürü “LOGOSOFT DİSTRİBÜTÖRLÜK DESTEK FAALİYETLERİ”, LOGOSOFT A.Ş. MAMENTIS AI ONUR YÜKSEKTEPELİ / Founder and Chief Architect “YAPAY ZEK İLE İŞİNİZİ DÖNÜŞTÜRÜN”, ABB – ELEKTRİFİKASYON VE HAREKET BÖLÜMÜ MEHMET BALBAY / Pazar Geliştirme Müdürü “ENERJİ GİRİŞİNDEN YÜKLERE: ENDÜSTRİYEL VERİMLİLİK ÇÖZÜMLERİ”, ABB – ROBOTİK VE İMALAT OTOMASYONU BÖLÜMÜ”CEM ŞAHİNDOKUYUCU / Kolaboratif Robot Satış Uzmanı “GELECEĞİN FABRİKALARI – YENİ TEKNOLOJİLER” VE ÜRÜNLER”, HONEYWELL ENDÜSTRİYEL OTOMASYON MURAT UÇAR / Ankara Anadolu Bölge Müdürü “ENDÜSTRİDE VERİMLİLİK ÇÖZÜMLERİ”, LİNK BİLGİSAYAR A.Ş. FERİDE AKSOY / Link Bilgisayar A.Ş. Bölge Müdürü “DİJİTALLEŞME SÜRECİNDE YERLİ YAZILIMLARIN PAYI”, ANALYTHİNX AHMET MELİH SELÇUK / CEO ve SERKAN UÇKUN UÇKUNLAR / CTO “FACTORY360, NESNELERİN İNTERNETİ VE YAPAY ZEK UYGULAMALARINI HAYATA GEÇİRMEK”,GSL MÜHENDİSLİK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. MEHMET CAN ORDU / Proje ve Satış Mühendisi “DİJİTALLEŞMEDE UÇTAN UCA HABERLEŞME VE TASARRUFLU AĞLAR”, 1Cİ MERT ONAY/1Cİ Ülke Müdürü” ÜRETİM ŞİRKETLERİNİ UYARLANABİLİR ERP ÇÖZÜMLERİYLE GÜÇLENDİRİYORUZ”, RUT YAZILIM SAN. VE TİC. A.Ş. / PLUS PLANNING BURAK AKKUŞ / “YAZILIM MÜHENDİSİ & İSTATİSTİKÇİ DARBOĞAZ ve KISITLARLA UYGULANABİLİR, SONLU KAPASİTE ve İLERİ PLANLAMA, PLUS PLANNING”, TPM ENDÜSTRİYEL OTOMASYON LTD. ŞTİ. TARIK ÜMİT PEHLİVAN / İş Geliştirme Müdürü “ENDÜSTRİ 4.0 -“I-ANDON” MAKİNE İLETİŞİMİ”,PAPERWORK TOLGA EŞİZ / PaperWork Satış ve Pazarlama Direktörü”ERP UYGULAMALARININ TAMAMLAYICI SİSTEMİ: PAPERWORK BPM” MCS OTOMASYON TÜRKER ŞAHİN / İş Geliştirme Yöneticisi- YAĞMUR YILDIZ / İş Geliştirme Yöneticisi “İMALAT İŞLETMELERİNDE ‘AKILLI ÜRETİM TEKNOLOJİLERİ”.

www.elektrikhaber.com haber merkezi / Mustafa FAZLIOĞLU