Yılkomer Akademi tarafından Yıldırımdan Korunma Eğitimi Düzenlendi

ETMD üye firmalarından biri olan Yılkomer tarafından organize edilen Yıldırımdan Korunma eğitimi  28.08.2024 tarihinden Torun Center Yılkomer Akademi Ofisinde gerçekleşti.

Katılımın yoğun olduğu yaklaşık 4 saat süren eğitim misafir eğitmen Taner İRİZ ve Serdar AKSOY’un sunumuyla gerçekleşti. Eğitimde misafir eğitmen Taner İRİZ tarafından “Yıldırımdan Korunma Sistemleri” konusunda katılımcılara bilgiler verildi. Yılkomer Akademi’den Serdar AKSOY ise katılımcılara “İzoleli Yıldırımdan Korunma Sistemleri” ve “AG Parafudr Seçimi ve Uygulamaları” konularında bilgiler verdi.

Eğitimde Yılkomer Akademi Kurucularından Kocaeli Üniversitesi Öğretim Üyesi Necmi ÖZDEMİR ise günün anlam ve önemine değinen bir konuşma gerçekleştirdi. Eğitimin son bölümünde gerçekleşen sorulu cevaplı oturumda katılımcıların sorularına yanıtlar arandı.

Yılkomer Firmasından Serdar AKSOY bu tür eğitimlerin belirli zaman aralıklarında düzenleneceğini belirterek katılımcılara teşekkür etti. www.elektrikhaber.com haber merkezi – Mustafa FAZLIOĞLU