Muhittin GÜNEŞ; Günyap Elektrik Olarak Sektöre Artı Değer Katıyoruz

2011 yılında Günyap Grup Mühendislik İnşaat Elektrik Elektronik San. Ve Tic. adıyla şahıs firması olarak kurulan firma 2015 yılı itibariyle ünvan değişikliğine giderek Günyap Elektrik İnşaat Taahhüt Mühendislik Müşavirlik San. Ve Tic. Ltd. Şti. olarak faaliyetine devam etmekte. Gebze’de faaliyet gösteren firma elektrik proje çizimi, uygulama ve taahhüt konularında uzun yıllara dayalı tecrübesi ile çalışmalarını sürdürmekte. Sektörde hızla büyüme gösteren firma yerli ve milli olma özelliğini taşıyan firmalarımızdan.

Firma genel merkezinde konuştuğumuz Günyap Genel Müdürü Muhittin GÜNEŞ Firması sektör hakkında şunları dile getirdi;

Firmamız 2012 yılından kurulduğu bugüne birçok büyük projeye imza atmıştır. Firmamız Elektrik Taahhüt, Trafo Merkezleri Kurulumu ve Müşavirliği, Elektriksel Ölçüm Hizmetleri, Güneş Enerjisi Sistemleri Kurulumu olmak üzere 4 ana başlıkta müşterilerine hizmet vermektedir. Firma olarak Elektrik Taahhüt sektörüne yönelik uzman kadromuz ve teknolojik donanımımızla müşterilerimize en ideal çözümleri üretmekteyiz.

Bu çözümler arasında fabrika, bina toplu konut, hastane, okul, iş merkezi, alışveriş merkezi gibi birçok tesisin A.G., O.G. ve zayıf akım sistemlerinin anahtar teslimi kuruluşu projelendirmesi ve uygulaması yer almaktadır. Ayrıca trafo sistemi kurulumları, trafo bakım ve kontrolleri, Orta Gerilim ve Alçak Gerilim güç, dağıtım ve kompanzasyon panelleri-panoları, endüstriyel kurum ve kuruluşların elektrik sistemlerinin planlama ve montajı, aydınlatma sistemleri, enstrüman montajlarını da yapmaktayız.

Muhittin GÜNEŞ konuşmasına şöyle devam etti; Şirketimizin diğer faaliyet alanlarından biride trafo müşavirlik hizmetleridir. Her ay yüksek gerilim işletme sorumluluğunu üstlendiği trafoların periyodik kontrollerini yaparak, trafoların çalışır vaziyette olmasını ve güvende kalmasını sağlamaktayız. Firma olarak işletmelerinde kompanzasyonu kontrol imkanı bulamayan müşterilerimizin de kompanzasyon sistemlerini uzaktan online takip ederek düzgün çalışmasını sağlamakta ve firmaların cezai duruma düşmesini önlemekteyiz.

Diğer bir sektör olan “elektriksel ölçüm hizmetleri” konusunda da bilgi verecek olursam şunları söyleyebilirim; İş ve İşçi Güvenliği kapsamında yasal mevzuat gereği zorunlu olan iş ekipmanlarının periyodik kontrolleri kapsamında elektriksel muayene, ölçüm ve raporlama hizmetleri sunmaktayız. İş ekipmanlarının periyodik kontrolleri kapsamında elektriksel muayene, ölçüm ve raporlama hizmetlerini “Elektrik İç Tesisleri Yönetmeliği”, “Elektrik Tesislerinde Topraklamalar Yönetmeliği”, “İş Ekipmanlarının Kullanımında Sağlık ve Güvenlik Şartları Yönetmeliği” , ”Elektrik Kuvvetli Akım Tesisleri Yönetmeliği” ve “İşyeri Bina ve Eklentilerinde Alınacak Sağlık ve Güvenlik Önlemlerine İlişkin Yönetmelik” çerçevesinde EMO (Elektrik Mühendisleri Odası) tarafından belgeli, konusunda uzman ve SMM sahibi ve EKİPNET programına kayıtlı personelimiz tarafından yapmaktayız.

Muhittin GÜNEŞ son olarak şunları söyledi; Diğer bir faaliyet alanımızda Güneş Enerjisi Sistemleridir. Güneş enerjisi sektöründe işin mutfağından gelen uzman, genç, dinamik ekibimizle Endüstriyel Çatı GES, Arazi GES, Konut GES, Solar Otopark GES, GES Panel Temizliği, Elektrikli Araç Şarj İstasyonları kurulumu gibi konularda anahtar teslimi hizmet üretiyoruz.

GES sektörüne yönelik Başlıca verdiğimiz hizmetler ise şunlar;

• Projelendirme, Mühendislik Hizmetleri

• Anahtar Teslim Arazi GES Kurulumları

• Anahtar Teslim Çatı GES Kurulumları

• “All in One” Hibrit Sistemler (Off Grid + On Grid)

• Off Grid (Şebekeden Bağımsız) Bataryalı Sistemler

• Bilumum Ekipman Satış, Montaj ve Servis Hizmetleri

• Montaj Sonrası Bakım Hizmetleri

• İşletme ve Danışmanlık Hizmetleri

Bilgi İçin; www.gunyapgrup.com.tr  

elektrikhaber.com haber merkezi / Mustafa FAZLIOĞLU

Author: Mustafa Fazlıoğlu

Yazar Hakkında :Mustafa FAZLIOĞLU 1990 yılı İ.T.Ü Elektrik Mühendisliği Mezunu. Mustafa FAZLIOĞLU 1990 yılından beridir Elektrik Mühendisliğinin yanısıra Teknik Medya’da faaliyet göstermektedir. www.elektrikhaber.com , www.mustafafazlioglu.com.tr, www.guneshaber.net, www.otomasyonhaber.net haber portalları bir Mustafa Fazlıoğlu yapımıdır......