Corbus Kompanzasyon Sistemlerinde Çözüm Üretiyor..

Kompanzayon sistemlerinde birçok ürünü ile çözüm üreten corbus emin adımlarla ilerliyor.2015 yılında kurulan firma kompanzasyon ürünleriyle ilklere imza atıyor.

Deneyimli uzman kadrosuyla faaliyet gösteren firma Win 2018 fuarı’nda yenilikçi ürünlerini müşterilerinin beğenisine sundu.

%100 Türk sermayeli üretimini sürdüren firmanın ürünleri arasında kompanzasyon sistemlerinde kullanılan alçak gerilim şönt reaktör sürücüleri, orta gerilim şönt reaktör sürücüleri, solar enerji kompanzayon sürücüleri, alçak gerilim akım trafoları, robotik kompanzasyon cihazı, şönt reaktörler harmonik filtreler, kondansatörler, analizörler, reaktif güç kontrol röleleri, motor ve gerilim koruma röleleri, sıvı seviye röleleri yer alıyor.

Firmanın Genel Müdürü Erhan AKAR firması ve ürünleri hakkında şunları dile getiriyor;

Corbus Elektrik Elektronik San. ve Tic. Ltd. Şti. 2015 yılında Elektrik ve Enerji piyasasının ihtiyaçlarına hitap edecek şekilde farklı ve ayrıcalıklı ürün çeşitleriyle piyasaya da yerini aldığını,%100 Türk sermayeli bir firma olarak 1800m2 kapalı alana sahip fabrikasında imalatlarını yaptıklarını belirten AKAR imalatını yaptıkları birçok ürünün patentleri de yine firmasına ait olduklarını söylüyor.

Özelikle kompanzasyon sistemleri konusunda uzmanlaştıklarını belirten AKAR, ürünleri ile birçok projeye çözümler ürettiklerini de sözlerine ekliyor.

Özelikle kompanzasyon sistemleri konusunda uzmanlaştıklarını belirten AKAR, ürünleri ile birçok projeye çözümler ürettiklerini de sözlerine ekliyor.

İstanbul, Gaziantep ve Hatay tesislerinde uzman kadrolarıyla hizmet verdiklerini ve AR-Ge’si ile yenilikçi ürünlerini piyasaya sunduklarını dolayısıyla konusunda pazarın lider firmalarından biri olduğunu dile getiren AKAR ülke ekonomisine katkı vereceklerini de söylüyor.
AKAR son olarak TS EN İSO 9001: 2015 ve CE belgeleri ile inovasyon odaklı girişimci ruhumuzdan da güç alan güvenilir ekiplerimizle, faaliyet gösterdiğimiz her alanda dokunduğumuz her hayata değer katarak yakın bir gelecekte 4 kıtada 4 kat büyüyeceğiz diyor..

Firmaya ulaşmak için;
www.corbuselektrik.com.tr

Author: Mustafa Fazlıoğlu

Yazar Hakkında :Mustafa FAZLIOĞLU 1990 yılı İ.T.Ü Elektrik Mühendisliği Mezunu. Mustafa FAZLIOĞLU 1990 yılından beridir Elektrik Mühendisliğinin yanısıra Teknik Medya’da faaliyet göstermektedir. www.elektrikhaber.com , www.mustafafazlioglu.com.tr, www.guneshaber.net, www.otomasyonhaber.net haber portalları bir Mustafa Fazlıoğlu yapımıdır......