Kolen Elektrik’ten ilk kez tüketici tasarrufu için “24 Zamanlı” kullanım modeli

Elektrik piyasasında sadece tedarikçi değil, aynı zamanda çözüm ortağı misyonuna sahip tek şirket olan KOLEN Elektrik, gerçekleştirdiği teknolojik atılımlarla sektöre damga vuruyor. 2014 yılından bu yana her yılı yüzde 100’ün üstünde bir büyüme performansı sergileyerek kapatan şirket, bu yıl da yüzde 100’ün üstünde büyüme hedefine doğru hızlı adımlarla ilerliyor. 

KOLEN’DEN İLK KEZ TÜKETİCİ TASARRUFU İÇİN ‘24 ZAMANLI’ KULLANIM MODELİ

Abonelerine sadece elektrik tedarik eden değil, onlara aynı zamanda çözüm ortaklığı sunan bir şirket olarak sektörde fark yarattıklarını vurgulayan KOLEN Elektrik Genel Müdürü Kaya Uğur Karayurt, “24 Zamanlı” ödeme modeliyle Türkiye’de bir ilke daha imza attıklarını söyledi: ”Yepyeni bir kullanım ve ücretlendirme modeli geliştirdik. Sektörde malum olduğu üzere üç zamanlı kullanım ve ücretlendirme de mevcuttu. Saatlik okuma yapılabilen abonelerde biz biraz daha öteye götürüp, yepyeni bir model sunuyor, “24 Zamanlı” kullanım ve ücretlendirmeyi teklif ediyoruz. Biz bu uygulama ile günü farklı zamanlara bölerek farklı fiyatlandırma sunuyoruz. Bu modelle abonelerimiz sadece verimliliğe odaklanmakla kalmıyor, aynı zamanda elektriği de daha avantajlı, daha iyi fiyatlarla kullanmış oluyor.

KOLEN ELEKTRİK TEKNOLOJİK AÇILIMLARLA 2017’DE YÜZDE 100’ÜN ÜZERİNDE BÜYÜDÜ 

Elektrik piyasasının serbestleşmeye başlamasıyla birlikte hızlı hareket ederek gerçekleştirdiği teknolojik atılımlarla sektöre ilkleri kazandıran KOLEN Elektrik, abonelerine sunduğu çözüm ortaklığıyla da sektörün bir adım önünden ilerliyor. Bu kapsamda “Her Aboneye Bir Danışman”“WhatsApp’tan Elektrik”“Ön Ödemeli Elektrik”www.faturaniyolla.comgibi hizmetleri sektöre kazandıran şirket, yine sektörde bir ilk olarak “24 Zamanlı” uygulamayı da abonelerine sunmaya hazırlanıyor. Şirketin yeni hedefleri ve sektörün en yeni uygulaması olan “24 Zamanlı”nın detaylarının aktarıldığı basın toplantısında konuşan KOLEN Elektrik Genel Müdürü Kaya Uğur Karayurt, sektöre ilişkin değerlendirmede bulunarak basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Teknolojik açılım dönemi başlattı

Konuşmasında KOLEN Elektrik’in sadece yedi yıl önce kurulmasına rağmen hızlı bir büyüme performansı sergileyen bir şirket olarak, sektördeki öncü misyonuyla emin adımlarla ilerlediğini vurgulayan Karayurt, özellikle elektrik piyasasının serbestleşmeye başlamasıyla birlikte en hızlı hareket ederek teknolojik açılım dönemi başlatan şirket olarak ön plana çıktıklarını kaydetti. 

Mustafa Fazlıoğlu, Kaya Uğur Karayurt

Abonelerinin çözüm ortağı

“Her Aboneye Bir Danışman”, “Whatsapp’tan elektrik”, “Ön Ödemeli Elektrik”, “www.faturaniyolla.com” gibi uygulamalar aracılığıyla tüketicilerin taleplerini en iyi şekilde karşıladıklarını belirten Karayurt, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Türkiye’ye kazandırdığımız bu ilkler aracılığıyla abonelerimiz, günün 24 saati istedikleri an kendilerinin hizmetlerine sunduğumuz danışmanlarına Whatsapp üzerinden ulaşabiliyor. Cep telefonundan elektrik faturasının fotoğrafını faturaniyolla.com adlı mobil servise gönderen aboneler, kendileri açısından avantaj olabilecek her detayı öğrenme şansına sahip olabiliyor. Onlara sunduğumuz cazip paketlerden haberdar olabiliyor.”

“24 Zamanlı” uygulama ile yüksek faturanın önüne geçecek

Yeni piyasaya sunmaya hazırlandıkları “24 Zamanlı” uygulamasıyla da elektrikte tüketicici tasarrufu açısından Türkiye’de bir ilke imza attıklarını vurgulayan Karayurt, uygulama hakkında şu bilgileri paylaştı:

“Tüketici tarafında enerjiyi dengeli tüketmek kritik mesele. İşte bu sebeple yeni bir kullanım ve ücretlendirme modeli geliştirdik. Sektörde malum olduğu üzere üç zamanlı kullanım ve ücretlendirme de mevcuttu. Saatlik okuma yapılabilen abonelerde biz biraz daha öteye götürüp, yepyeni bir model sunuyor, “24 Zamanlı” kullanım ve ücretlendirmeyi teklif ediyoruz. Elektrikte tüketiminiz gün içerisinde saat saat değişiyor, her saat farklı tüketim yapılıyor. Biz bu uygulama ile günü farklı zamanlara bölerek farklı fiyatlandırma sunuyoruz. Bu modelle abonelerimiz sadece verimliliğe odaklanmakla kalmıyor, aynı zamanda elektriği de daha avantajlı, daha iyi fiyatlarla kullanmış oluyor. Elektrik enerji ihtiyacı olan, teklif talep eden tüm tüketiciler şu andan itibaren bize ulaşıp, teklifimizin detaylarını öğrenebilirler.”

Yeni piyasaya sunmaya hazırlandıkları “24 Zamanlı” uygulamasıyla da Türkiye’de bir ilke imza attıklarını vurgulayan Karayurt, uygulama hakkında bilgileri paylaştı

Author: Mustafa Fazlıoğlu

Yazar Hakkında :Mustafa FAZLIOĞLU 1990 yılı İ.T.Ü Elektrik Mühendisliği Mezunu. Mustafa FAZLIOĞLU 1990 yılından beridir Elektrik Mühendisliğinin yanısıra Teknik Medya’da faaliyet göstermektedir. www.elektrikhaber.com , www.mustafafazlioglu.com.tr, www.guneshaber.net, www.otomasyonhaber.net haber portalları bir Mustafa Fazlıoğlu yapımıdır......