Schneider Electric Odace Anahtar ve Priz Serileri, Yaşam Alanlarına Yenilikler Sunuyor!

Schneider Electric Odace Anahtar ve Priz Serileri, Yaşam Alanlarına Yenilikler Sunuyor!

Schneider Electric, yaşam alanlarına fonksiyonellik, konfor ve keyif katan Odace anahtar ve priz serileri ile her alana, her kişiye özel, yenilikçi çözümler sağlıyor.

Enerji yönetimi ve otomasyonda dünya çapında bir uzman olan Schneider Electric, Odace Styl’in ardından Odace Styl Pratic anahtar ve priz serisini 2017 yılında Türkiye pazarına sundu. Serinin özgün aksesuarları, yaşam alanlarına konfor katan çözümleri ile öne çıkıyor.

Sade ve farklı tasarımı ile zarif bir dokunuşla ev tasarımlarını tamamlayan Odace Styl’in elde ettiği başarının ardından Odace Styl Pratic anahtar ve priz serisi, fonksiyonel tasarımıyla günlük hayatı kolaylaştırıyor. Telefonu şarj etmek, alışveriş listesini üzerine tutturarak her zaman göz önünde bulundurmak gibi yenilikçi özelliklere sahip.

Odace ailesi içerisinde ayrıca; ahşap, metal ve taş gerçek malzemeleri ile tasarlanan Odace Touch serisi ve şeffaf kapağı sayesinde kişisel zevk ve tercihleri dekorasyona yansıtma şansı tanıyan Odace You serisi de mevcut. Yüksek kalitede malzemelerden üretilen Odace Touch dekorasyonu estetik bir şekilde tamamlıyor. Odace You ise yaşam alanının tam kalbine kullanıcıyı yerleştiriyor. Renkleri ve desenleri eşleştirerek özgün tasarımlar yaratmak mümkün oluyor.

Author: Mustafa Fazlıoğlu

Yazar Hakkında :Mustafa FAZLIOĞLU 1990 yılı İ.T.Ü Elektrik Mühendisliği Mezunu. Mustafa FAZLIOĞLU 1990 yılından beridir Elektrik Mühendisliğinin yanısıra Teknik Medya’da faaliyet göstermektedir. www.elektrikhaber.com , www.mustafafazlioglu.com.tr, www.guneshaber.net, www.otomasyonhaber.net haber portalları bir Mustafa Fazlıoğlu yapımıdır......