Eaton’un 5SC Kesintisiz Güç Kaynağı Serisi Genişliyor

Eaton, BT yöneticilerinin küçük işletme sunucuları için güvenilir en iyi güç koruması seçeneğini bulmalarına yardımcı olmak amacıyla, line-interactive Kesintisiz Güç Kaynağı (KGK – UPS) ürün yelpazesini genişletti.

5SC serisinde şimdi Kule (Tower) modellerine ek olarak Raf ve Raf/Kule (Rack and Rack/Tower (RT)) modelleri bulunmakta ve bu modeller 500VA ile 3kVA arasındaki güç yelpazesine sahiptir. Esnek ürün serisi, sunucular, ağ ve depolama cihazları ile bankacılık makineleri gibi çok çeşitli BT ve endüstriyel uygulamalarda güvenli bir şekilde çalışmayı garantilemek için, kompakt, güvenilir ve uygun fiyatlı bir koruma sağlıyor.

Eaton Ürün Yöneticisi Stephane Lacroix, “Yer sorunu olan kurulumlarda, güvenilir bir güç koruması sağlayacak bir KGK’yı sığdırmak zor olabilir. Bu sorunla başa çıkmak için Eaton, 5SC serisini en küçük kasaya uyumlu olacak şekilde geliştirdi: raf (rack) 1000/1500 modelleri sadece 500mm’lik kısa kasalara sığabiliyor. Kompakt Kule (Tower) modelleri, devam eden işlemin güvenli bir şekilde sonlandırılmasına izin vermek için, güvenilir güce erişmenin önemli olduğu bilet makineleri, kiosk’lar ve ATM’ler gibi entegre çözümler için de uygun. Dolayısıyla, bu ürün yelpazesi, MOEM ve entegratörlerin ürünleri küresel olarak yaygınlaştırmalarını kolaylaştırmak için, CE ve CTUV-US sertifikalarını da sağlıyor” dedi.

5SC serisi, verimli bir yönetim ve izleme olanağı sağlamak üzere tasarlanmıştır: tüm modeller, kişisel bir gösterge tablosu olarak çalışan bir LCD arayüze sahip. Böylece, KGK’nın gerçek zaman durumu, yük ve batarya seviyesi ve diğer ayarlanabilir parametreler hakkında değerli bilgiler sağlıyorlar. Sinüs çıkışı günümüzün en hassas BT ekipmanlarıyla uyumlu olmasını sağlıyor ve ayarlanabilir giriş dalga formu hassasiyeti, KGK’yı özel ortamlara uyacak şekilde uyarlamaya yardımcı oluyor.

Tüm modellerde, bütün önemli işletim sistemleriyle otomatik entegrasyonu sağlamak için USB ve seri bağlantı yuvaları bulunuyor. Buna ek olarak, Raf ve RT modelleri (KGK’nın rafa monte edilebildiği veya bağımsız bir cihaz olarak kullanılabileceği modeller) ayrıca, gelişmiş bir iletişim için bir ağ yönetimi veya Seri / Röle kartının takılacağı isteğe bağlı bir yuvaya sahipler. Bu yuva, raf ve RT modellerini tüm Eaton ağ yönetimi çözümleriyle ve önde gelen VMware, RedHat, Citrix ve HyperV sanal ortamlarıyla uyumlu hale getiriyor.

Maliyeti en aza indirmek ve ürün ömrünü optimize etmek için 5SC serisinde Eaton’un patentli ABM teknolojisi kullanılıyor, böylece pil ömrü yüzde 50’ye kadar uzatılıyor, yalnızca gerektiğinde pili tekrar şarj ediliyor.

5SC serisi hakkında daha fazla bilgi almak için lütfen şu adresi ziyaret edin: www.eaton.eu/5SC .

Author: Mustafa Fazlıoğlu

Yazar Hakkında :Mustafa FAZLIOĞLU 1990 yılı İ.T.Ü Elektrik Mühendisliği Mezunu. Mustafa FAZLIOĞLU 1990 yılından beridir Elektrik Mühendisliğinin yanısıra Teknik Medya’da faaliyet göstermektedir. www.elektrikhaber.com , www.mustafafazlioglu.com.tr, www.guneshaber.net, www.otomasyonhaber.net haber portalları bir Mustafa Fazlıoğlu yapımıdır......