III.Endüstri 4.0 Zirvesi 5 Aralık 2018’de İstanbul’da düzenleniyor

World Media Group  tarafından organize  edilen III. World Media Group Endüstri 4.0 Zirvesi 5 Aralık 2018 Çarşamba günü saat 09:00 – 19:00 arasında İstanbul  – Inter Continental Otel’de gerçekleşecek.

III. World Media Group Endüstri 4.0 Zirvesi, “Yapay Zeka  – Nesnelerin İnterneti / ıoT – Üreten Robotlar ve Toplum” ana teması ile  5 Aralık 2018 Çarşamba günü saat 09:00 – 19:00 arasında düzenleniyor. Etkinlik 15 seminer,  3  yuvarlak masa toplantısı ve 1 adet çoklu açık oturum şeklinde organize edilecek.Etkinlikte ayrıca; konuyla ilgili elli  firma, altı  dernek oda ve beş üniversitenin standları da yer alacak.

III.  ENDÜSTRİ 4.0 ZİRVESİ ÜRETEN ROBOTLAR İŞBAŞINDA

Geçtiğimiz yıl düzenledikleri zirvede; yüzlerce firma karar vericisini ağırladıklarını,   dile getiren World Media Group Genel Yayın Yönetmeni İlker Kaplan sözlerini şu şekilde sürdürdü; “Türkiye’de Endüstri 4.0’ın lomomotifi on beş büyük firmanın sunumunun bir araya geldiği etkinlik ilk kez gerçekleştiriliyor. Bu konuda farklı fikirlerin konuşulması gelecek açısından umut vaat ediyor. Ayrıca elli firmanın info stantlarla etkinliğimize katılımı  zirvemiz için olumlu sinyaller veriyor.”

World Media Group  ve TUSIAD Sanayide Dijital Dönüşüm Ekibinin açılış konuşmaları ardından; Siemens, Mitsubishi/CLPA, Festo, Rockwell, İnfoma, Ford gibi konunun öncü  firmalarının temsilcileri birer sunum gerçekleştirecek. Ayrıca bu yıl “dijital dünyada kadın yönetici olmak” ve “üniversitelerde gençliğin robot uygulamaları” üzerine oturumlar gerçekleştirilecek.

Bu yılın ana teması ise Yapay Zeka  – Nesnelerin İnterneti / ıoT – Üreten Robotlar ve Toplum.  Endüstri 4.0 Zirvesi ile ilgili daha fazla bilgi almak için www.endustri40dergisi.com web adresini ziyaret edebilirsiniz.

World Media Group, ilk kez 2016 yılında düzenlediği; “Bilim için  aydınlanma aydınlanma için bilim” temalı  Endüstri 4.0 Zirvesi’nin ikincisini 2017 yılında “Dijital fabrikalar arttırılmış gerçeklik” alt başlığı ile  İstanbul  – Inter Continental Otel’de gerçekleştirmişti.

World Media Group  tarafından organize  edilen III. World Media Group Endüstri 4.0 Zirvesi 5 Aralık 2018 Çarşamba günü saat 09:00 – 19:00 arasında İstanbul  – Inter Continental Otel’de gerçekleşecek.

 

Author: Mustafa Fazlıoğlu

Yazar Hakkında :Mustafa FAZLIOĞLU 1990 yılı İ.T.Ü Elektrik Mühendisliği Mezunu. Mustafa FAZLIOĞLU 1990 yılından beridir Elektrik Mühendisliğinin yanısıra Teknik Medya’da faaliyet göstermektedir. www.elektrikhaber.com , www.mustafafazlioglu.com.tr, www.guneshaber.net, www.otomasyonhaber.net haber portalları bir Mustafa Fazlıoğlu yapımıdır......