Universal Robots e-Series ile otomasyonda çığır açıyor

İnsanla iş birliğine dayalı cobot’ları ile pazar lideri olan Universal Robots, geliştirdiği e-Series ile otomasyon teknolojisindeki değişimin amiral gemisi olmaya devam ediyor. e-Series ile insanlar güçleniyor, daha hızlı kurulum ve programlamayla esnek üretim herkese ulaşıyor..

e-Series insanları güçlendiriyor, üretimde daha da esneklik sağlıyor

İnsanla iş birliğine dayalı cobot’ları ile tüm sektörlere çözüm sağlayan Universal Robots, ‘İnsanları Güçlendirir’ sloganı ve üretimi herkes için daha da kolaylaştırmak felsefesiyle geliştirdiği e-Series ile otomasyonda standartları yeniden belirleyerek, geleceğin üretim sürecini dönüştürüyor. e-Series ile insanlar daha da güçlenirken, daha hızlı kurulum ve programlamayla esnek üretim herkese ulaşıyor.

“e-Series ile uygulama çeşitliliği ekonomik olarak yapılıyor”

Universal Robots Türkiye Satış Geliştirme Yöneticisi Kandan Özgür Gök

e-Series’in kullanıcılara sağladığı avantajlardan bahseden Universal Robots Türkiye Satış Geliştirme Yöneticisi Kandan Özgür Gök, “Universal Robots olarak geliştirdiğimiz e-Series ürün ailesiyle üreticilere daha hızlı kurulum, programlama ve esnek kullanım imkanı sağlıyoruz. e-Series, sürekli olarak geliştirilebilecek bir platform olarak geleceğin ihtiyaçlarına bugünden cevap verebilecek bir çözüm sunuyor. Daha geniş bir uygulama çeşitliliği sunan teknolojik avantajlar içeriyor. Standart olarak gömülü (entegre) Kuvvet / Tork sensörünün sağladığı daha yüksek hassasiyet sayesinde daha fazla uygulamayı ekonomik olarak yapabilmeye imkan tanıyor” diye ifade ediyor.

“Hızlı yatırım geri dönüşü ve rekabet avantajı”

Yenilikçi müşterilerin, rekabet avantajlarını en üst düzeye çıkarmak için e-Series’in sunduğu çözümlere değinen Gök, “e-Series, tıpkı diğer cobot’larımız gibi benzersiz bir kolaylık ve geniş bir uygulama alanı sunmanın yanı sıra yeniden tasarlanan kontrol paneli, programlama ve kontrol yazılımı ile kullanıcıların yapacakları herhangi bir uygulamanın programlanmasını ve cobot’un yeniden konumlandırmasını daha da kolay hale getiriyor. e-Series ile kullanıcılara yatırımda daha hızlı bir getiri, yeni ihtiyaçlara uygunluk ve uzun vadeli verimlilik artışı sunuyoruz. Daha fazla teknik bilgi için https://www.universal-robots.com/tr/ linkinden web sayfamızı ziyaret edebilirsiniz” dedi.

 

Author: Mustafa Fazlıoğlu

Yazar Hakkında :Mustafa FAZLIOĞLU 1990 yılı İ.T.Ü Elektrik Mühendisliği Mezunu. Mustafa FAZLIOĞLU 1990 yılından beridir Elektrik Mühendisliğinin yanısıra Teknik Medya’da faaliyet göstermektedir. www.elektrikhaber.com , www.mustafafazlioglu.com.tr, www.guneshaber.net, www.otomasyonhaber.net haber portalları bir Mustafa Fazlıoğlu yapımıdır......