Proses Otomasyonu Zirvesi’nin Proses Tırı yola çıktı

Proses otomasyonu sektörünün Türkiye’de gelişmesine öncülük eden Proses Otomasyonu Zirvesi ve Sergisi, yeni konsepti ile katılımcı firmaların tanıtımını Proses Tırı ile yapıyor. Gebze’den yola çıkan TIR Türkiye genelindeki OSB’leri dolaşmaya devam ediyor.

Proses otomasyonu sektörünün Türkiye’deki lider organizasyonu olan Proses Otomasyonu Zirvesi ve Sergisi, bu yıl 18-20 Eylül tarihleri arasında 3. kez düzenlenecek. Zirvenin tanıtım çalışmaları kapsamında, Proses Tırı adı altında bir araç tahsis edildi. Gebze’den başlayarak yola çıkan Türkiye genelinde OSB’leri dolaşacak olan Proses Tırı, hem Zirveye katılacak firmaların tanıtımını yapıyor, hem de ücretsiz davetiye dağıtıyor.

TOBB DENETLİYOR VE KOSGEB DESTEKLİYOR

Endüstriyel Otomasyon Sanayicileri Derneği (ENOSAD) iş birliği ile ST Alternatif Fuarcılık tarafından, Uluslararası Proses Güvenliği Sempozyumu ile eş zamanlı olarak WOW Kongre Merkezi’nde düzenlenecek Zirve, TOBB denetiminde düzenleniyor ve KOSGEB tarafından da destekleniyor.

SEKTÖRLER VE ÇÖZÜMLER

Kimya ve petrokimya, petrol ve gaz, kâğıt hamuru ve kâğıt, gıda, ilaç, su ve atık su, enerji, çimento, demir-çelik, otomotiv endüstrisi ve KOBİ’lere özel uygulama örneklerinin yer alacağı Zirve için Gebze’den yola çıkan Proses Tırı, hangi sektörlerde ne tip proses çözümleri olduğunun bilgisini veriyor. İkitelli OSB, Trakya Ergene OSB, Çorlu OSB, Beylikdüzü OSB, İMES OSB, DES OSB, Tuzla Birlik OSB, Tuzla Kimya Sanayicileri OSB, İstanbul Deri OSB, Gebze OSB, Gebze Güzeller OSB, Gebze TAYSAD OSB, Gebze Plastikçiler OSB, Dilovası İMES OSB, Kocaeli Makine İhtisas OSB’ye ulaşan Tır, OSB’leri dolaşmaya ve Zirve ile ilgili bilgilendirmeye devam ediyor.

İSTASYONLAR OLUŞTURULDU

Proses Tırında oluşturulan inovatif konsept ile Endüstri 4.0 ve Proses Otomasyonu İstasyonu, Kontrol Vana İstasyonu, Ölçme Kontrol ve Enstrüman İstasyonu, Veri Analiz ve Simülasyonu İstasyonu, Bakım ve Kalite Kontrol İstasyonu ve Emniyet İstasyonu’nda katılımcı firmalar ve çözümleri hakkında bilgiler veriyor.

ZİYARETÇİLERİ KARŞILAYACAK

Proses Otomasyonu Zirvesi ve Sergisi esnasında da ziyaretçileri karşılayacak olan Proses Tırı, sergi alanında hangi firmalar, hangi sektörlerde demo/uygulama örneğine sahip olduğunun bilgisini verecek.

Author: Mustafa Fazlıoğlu

Yazar Hakkında :Mustafa FAZLIOĞLU 1990 yılı İ.T.Ü Elektrik Mühendisliği Mezunu. Mustafa FAZLIOĞLU 1990 yılından beridir Elektrik Mühendisliğinin yanısıra Teknik Medya’da faaliyet göstermektedir. www.elektrikhaber.com , www.mustafafazlioglu.com.tr, www.guneshaber.net, www.otomasyonhaber.net haber portalları bir Mustafa Fazlıoğlu yapımıdır......