ATALIAN İstiklal’i enerji tasarruflu armatürlerle aydınlatıyor

İstanbul’a gelen herkesin ilk uğramak istediği yerlerin başında gelen İstiklal Caddesi, yenilenen yüzüyle eski ihtişamlı günlerine geri döndü. İstanbul Büyükşehir Belediyesi, geçtiğimiz yıl İstiklal Caddesi’nde başlattığı altyapı ve üstyapı çalışmalarında ATALIAN Global Services ile iş birliği gerçekleştirdi. İstiklal Caddesi’nin aydınlatma ekipmanlarını enerji tasarruflu modellerle yenileyen ATALIAN, hem estetik görünüm hem de enerji verimliliği sağladı.

Geçtiğimiz yılbaşında Beyoğlu’nda başlatılan altyapı ve üstyapı çalışmaları ile İstanbul’un göz bebeği İstiklal Caddesi yepyeni bir yüze kavuştu. Olumsuz hava şartlarına rağmen 7 gün 24 saat devam eden özenli çalışmalar neticesinde yenilenen dünyaca ünlü cadde, nostaljik tramvayın da çalışmaya başlaması ile turistlerin ve vatandaşların akınına uğruyor. Cadde üzerindeki bakım ve düzenleme faaliyetleri İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin deneyimli mühendisleri tarafından en ince detayına kadar planlanıp uygulanırken, projenin paydaşları da çalışmalara önemli destekler sağladı.

Caddenin ruhu ile uyumlu ekipmanlar seçildi

Fen İşleri Dairesi Başkanlığı Yapı İşleri Müdürlüğü’nce yapımı gerçekleştirilen İstiklal Caddesi’nin yenilenmesi projesinde, 150 adet kataner aydınlatma armatürünün temini ATALIAN Entegre Tesis Yönetimi tarafından gerçekleştirildi. Renovasyon süresince caddenin nostaljik havasının bozulmaması, gerekli aydınlatma kalitesinin oluşturulması ve enerji verimliliğinin maksimum seviyede sağlanması için titiz bir projelendirme çalışması gerçekleştirildi.

2013 yılından bu yana ülkemizde faaliyet gösteren ve Türkiye’nin tesis yönetimi alanında ilk 5 kuruluşu arasında yer alan ATALIAN Entegre Tesis Yönetimi, üstyapı çalışmaları kapsamında İstiklal Caddesi’ndeki tüm aydınlatma ekipmanlarını Philips’in yüksek verimlilik sağlayan ürünleri ile yeniledi.

Author: Mustafa Fazlıoğlu

Yazar Hakkında :Mustafa FAZLIOĞLU 1990 yılı İ.T.Ü Elektrik Mühendisliği Mezunu. Mustafa FAZLIOĞLU 1990 yılından beridir Elektrik Mühendisliğinin yanısıra Teknik Medya’da faaliyet göstermektedir. www.elektrikhaber.com , www.mustafafazlioglu.com.tr, www.guneshaber.net, www.otomasyonhaber.net haber portalları bir Mustafa Fazlıoğlu yapımıdır......