Dünyanın En Güçlü Adamı Control Techniques’e Katıldı

Değişken hızlı sürücü uzmanı Control Techniques yeni bir ortaklık yaratarak Dünyanın En Güçlü Adamı ile bir araya geldi.
Gezegenimizin resmi olarak en güçlü adamı olan Eddie Hall, müthiş kuvvetini Control Techniques’in resmi marka elçisi olarak kullanacak. Güçlü adam yarışmalarında zirveye ulaşmış olan Eddie, artık Control Techniques’in yüzü olarak görünecek ve şirketin ürünleriyle yeteneklerinin bilinmesine yardımcı olacak.

Merkezi Galler’de Newtown’da olan ve 44 ülkede faaliyet sürdüren Control Techniques, Eddie ile imzaladığı anlaşmadan büyük heyecan duyuyor.
Control Techniques Başkanı Anthony Pickering şöyle diyor: “Son dönemde bazı dönüşümler gerçekleştirdik – şirketin yeni sahipleri var, ufukta yeni ürünler var – ve yeniden kazanmış olduğumuz özgüvenimizi simgeleyecek bir şey istiyorduk.
“Control Techniques uzman bir şirket ve her zaman da öyle olacak. Sürücüler ve sürücüyle ilişkili teknolojiler üretiyoruz ve bu alanda 45 yıllık bir mirasa sahibiz. Küresel çapta rekabet eden ve kazanan bir başka Britanyalı uzman ile birlikte çalışmak fikri bize çok çekici geliyordu.
“1973 yılından beri cesur kararlar veriyoruz ve Eddie ile çalışmak Control Techniques’in gerçekleştirdiği pek çok ilkin en sonuncusu. Eddie ile birlikte yapacaklarımızı görünce insanların vereceği tepkiyi görmek için sabırsızlanıyoruz.”

Aramızdaki anlaşma çerçevesinde Eddie bir dizi reklam, etkinlik ve başka projeler yoluyla Control Techniques’in küresel çapta tanıtılmasına yardımcı olacak.
Eddie de şöyle ekliyor: “Control Techniques de benim gibi kendi alanında bir uzman. Güçlü olduğun alanları saptayıp hedefine ulaşmak için sıkı çalışmanın önemini iyi anlıyorlar.
“Control Techniques gibi bir Britanya başarı öyküsünün görünür yüzü olmak bana heyecan veriyor. Şirkete yardımcı olabilmek için sabırsızlanıyorum.”
Bir Nidec şirketi olan Control Techniques, elektrik motorlarının kontrolüne yönelik elektronik değişken hızlı sürücü tasarım ve imalatında dünya liderlerinden biridir. Şirket 1973 yılında kurulmuş olup genel merkezi Galler’de Newtown’dadır. Küresel çapta özel imalat ve ARGE tesisleri ve dünyanın çeşitli yerlerinde 45 Otomasyon Merkezi bulunmaktadır.

Author: Mustafa Fazlıoğlu

Yazar Hakkında :Mustafa FAZLIOĞLU 1990 yılı İ.T.Ü Elektrik Mühendisliği Mezunu. Mustafa FAZLIOĞLU 1990 yılından beridir Elektrik Mühendisliğinin yanısıra Teknik Medya’da faaliyet göstermektedir. www.elektrikhaber.com , www.mustafafazlioglu.com.tr, www.guneshaber.net, www.otomasyonhaber.net haber portalları bir Mustafa Fazlıoğlu yapımıdır......