SEDAŞ Açıkladı; “Bayrama Hazırız, 186 Hattında Hizmetinizdeyiz”

SEDAŞ vatandaşların huzurlu bir Bayram geçirmesi için ekipleri ile hazır olduğunu ve vatandaşların olası kesintilerin anında SEDAŞ ekiplerine iletilmesi için 186 nolu telefon hattını 24 saat arayabileceklerini açıkladı.

365 GÜN 24 SAAT ESASI İLE  186 HATTI ÇALIŞIYOR

SEDAŞ huzurlu bir bayram yaşanması adına bakım onarım ve elektrik şebeke yatırımları için planlanan tüm kesintileri iptal ederken, ekipleri ile gerekli tüm önlemleri aldı.  Ramazan Bayramı için tüm hazırlıklarını tamamlayan SEDAŞ, bayramın huzurlu bir şekilde geçmesi amacıyla  ekipleri ile alarm durumunda olacağını,  SCADA ve WFM Merkezleri ile şebeke operasyonlarının yönetileceğini belirtti ve yaptığı açıklamada olası arızalara müdahale için bildirimde bulunmak amacıyla “Bize 186 Hattından Gece Gündüz Ulaşabilirsiniz” ifadesine yer verdi.

ARIZA BİLDİRİMİ İÇİN ALO 186

SEDAŞ yetkilileri SEDAŞ ile iletişim için olabilecek arızalarda elektrik kesintisi hakkında bildirimde bulunmak amacı ile 186 nolu telefon hattına başvurulması gerektiği bildirildi. Sadece Bayram süresince değil yılın her günü ve gece gündüz 186 Nolu telefon hattından SEDAŞ müşteri temsilcileri ile SEDAŞ Çağrı Merkezinden hizmet verildiği belirtilerek, Alo 186 ve Çağrı Merkezine  vatandaşların  7 gün ve 24 saat boyunca ulaşabilecekleri, bildirimde bulunabilecekleri açıklandı. SEDAŞ’ın, Sakarya, Kocaeli, Bolu ve Düzce de şebeke arızalarına anında müdahale için nöbetçi personel görevlendirdiği de bildirildi.

Author: Mustafa Fazlıoğlu

Yazar Hakkında :Mustafa FAZLIOĞLU 1990 yılı İ.T.Ü Elektrik Mühendisliği Mezunu. Mustafa FAZLIOĞLU 1990 yılından beridir Elektrik Mühendisliğinin yanısıra Teknik Medya’da faaliyet göstermektedir. www.elektrikhaber.com , www.mustafafazlioglu.com.tr, www.guneshaber.net, www.otomasyonhaber.net haber portalları bir Mustafa Fazlıoğlu yapımıdır......