Schneider Electric, Compact NSX serisinin yeni üyesi Compact NSXm’i tanıtıyor.

Roto-aktif kesme teknolojisini temel alan tasarımla en güvenilir koruma.

Enerji yönetimi ve otomasyonda dünya çapında uzman Schneider Electric™, elektrik uzmanlarının verimliliği ve güvenliğini geliştirmeye yönelik olarak bugün, yeni Compact NSXm devre kesicileri ve yük ayırıcılarını sektöre sundu. Compact NSXm devre kesicilerle dayanıklı güç koruması ve kolay kurulum sağlamak, çalışmalarınızda “Benzerlerinden Ayıran Performans” sağlıyor.

Roto-aktif kesme teknolojisini temel alan tasarımla en güvenilir koruma.

Compact NSXm devre kesici; alçak gerilim panoları ve panelleri, makineler ve kontrol panelleri için tasarlanmıştır. Her kutupta termik (aşırı yük) ve anlık (kısa devre) algılama öğeleriyle 3 kutuplu veya 4 kutupludur. Esneklik için tasarlanan ürün, dahili DIN rayı ve plakaya montaj özelliklerinin yanı sıra müşterilerin ürünü kendi özel ihtiyaçlarına göre kolaylıkla yapılandırmasına olanak tanıyan döner tutamaklar gibi sahada kurulum seçenekleri sunar. Maksimum özelleştirme için çok sayıda hazır kablolu yardımcı donanım da bulunmaktadır.

Compact NSXm devre kesiciler ayrıca, EverLink™ kaçak yolu telafi teknolojisi içerir. Bu patentli teknoloji, ısı döngüsü veya titreşimin gevşetme etkilerini azaltarak kalıcı bir bağlantı sağlar. Buna ek olarak, montaj ve bağlantı süresini kısaltır ve sıkıştırma pabuçları ihtiyacını ortadan kaldırır. EverLink teknolojisi, esnek kablolar dahil tüm kablo türleriyle kullanıma hazırdır.

Baştan aşağı verimliliğinizi geliştirmek, güvenliğinizi artırmak ve her işinizi hızlı bir şekilde gerçekleştirmenize olanak tanımak için üretilmiştir. Sahada tek tıkla çalışan ve dışarıdan görülebilen yay tipi yardımcı cihazlar ve panel üreticileri ve kurulumcular için gerçek bir ezber bozan olduğunu düşündüğümüz EverLink bağlantısı ile çalışmak gerçekten zevkli olacak. Bunları ürünlerinde sunan makine imalatçıları, müşterilerine en iyi seçeneği verdiklerini bilecek ve danışman mühendisler, dikkate değer ayrım ve kademelendirmeyi takdir ederek daha fazla proje kazanan ve daha iyi sonuçlar veren teklifleri bir araya getirecekler. Compact NSXm devre kesiciler, beş kesme kapasitesi seviyesiyle 16A – 160A aralığında mevcuttur: 415 volt’ta 16, 25, 36, 50 ve 70kA. Bu, en güncel çevre düzenlemeleriyle uyumluluğu garanti eden bir Schneider Electric Green Premium ürünüdür.

Yeni Compact NSXm devre kesici hakkında teknik özellikleri de dahil olmak üzere ayrıntılı bilgi almak için lütfen Schneider-electric.com.tr/compactnsxm adresini ziyaret edin.

Author: Mustafa Fazlıoğlu

Yazar Hakkında :Mustafa FAZLIOĞLU 1990 yılı İ.T.Ü Elektrik Mühendisliği Mezunu. Mustafa FAZLIOĞLU 1990 yılından beridir Elektrik Mühendisliğinin yanısıra Teknik Medya’da faaliyet göstermektedir. www.elektrikhaber.com , www.mustafafazlioglu.com.tr, www.guneshaber.net, www.otomasyonhaber.net haber portalları bir Mustafa Fazlıoğlu yapımıdır......