Schneider Electric, Odace Wiser Akıllı Anahtar ile Yaşam Alanlarını Zenginleştiriyor!

Schneider Electric, geliştirdiği Odace Wiser akıllı anahtar ile yaşam alanlarına yenilik ve zenginlik katmaya hazırlanıyor.Mart ayından itibaren Türkiye satışlarına, hepsiburada.com  üzerinden başlanan ürün, farklı seçenekler ile konfor, verimlilik ve estetik odaklı çözümler sunuyor.

Enerji yönetimi ve otomasyonda dünya çapında uzman olan Schneider Electric, Odace Wiser akıllı anahtarı sektöre sundu. Farklı yaşam alanlarına uyum sağlayan ve yenilikler sunan ürün, montaj gerektirmeyen yapısı sayesinde kullanıcıların kullanımına hazır olarak sunuluyor.

Üç farklı kit, onlarca seçenek.

Odace Wiser akıllı anahtar, içinde bir Odace Styl akıllı anahtarı ve bir AwoX LED enerji tasarruflu ampul bulunan kitlerden oluşuyor.

Pille çalışan anahtarlar her türlü yüzeye monte edilebiliyor. Ayrıca telefona yüklenen “Wiser Lighting” uygulaması sayesinde birden fazla kiti kontrol etmek mümkün. Bu uygulama sayesinde uyanma saatinde ya da gece uyurken istenen ışık ayarlanabiliyor. Dinlenen müziğe göre ampul tempolu bir şekilde yanıp sönebiliyor. Aroma yayıcı seçeneğin seçilmesi durumunda ise tüm ortamı sakinleştirici kokular kaplıyor.

Schneider Electric’in kit içinde sunduğu bir diğer ürün ise AwoX LED enerji tasarruflu ampuller. AwoX LED enerji tasarruflu ampuller de üç farklı opsiyonu içinde bulunduruyor.

•Konforlu aydınlatma için sunulan Beyaz kit, gün ışığı veya soğuk beyaz seçenekler sunuyor. Bu sayede rahat ve keyifli bir ortam sağlıyor.

•Mükemmel ambiyans için sunulan Aroma kiti ile hem ışık hem de kokuda mükemmelliği yakalamak mümkün. Bu kit iyi bir gece uykusu sunduğu gibi dinlendirici bir meditasyona kapıları aralıyor.

•İlham verici renkleri ile Renkli kit, eğlenceli ortamlar yaratmak için tasarlandı. Oldukça geniş tutulan renk paletinden istenen renk seçilebiliyor. Böylece kutlama yemekleri, temalı partiler, oyunlar ve film geceleri farklı bir boyuta taşınıyor.

Odace Wiser ürünlerine hepsiburada.com üzerinden ulaşmak mümkün.

Author: Mustafa Fazlıoğlu

Yazar Hakkında :Mustafa FAZLIOĞLU 1990 yılı İ.T.Ü Elektrik Mühendisliği Mezunu. Mustafa FAZLIOĞLU 1990 yılından beridir Elektrik Mühendisliğinin yanısıra Teknik Medya’da faaliyet göstermektedir. www.elektrikhaber.com , www.mustafafazlioglu.com.tr, www.guneshaber.net, www.otomasyonhaber.net haber portalları bir Mustafa Fazlıoğlu yapımıdır......