Büyüyen Pazar Değişen Sektörle IstanbulLight’ta Buluşuyor!

Aydınlatma sektörü, inşaat sektöründeki büyümeye bağlı olarak yepyeni fırsatlara kapı açacak şekilde hızlı bir büyüme gösteriyor.

Kamu tarafında yenilenme için gerçekleştirilen yatırımlar ve enerji verimliliğinin herkes için öncelikli bir başlık haline gelmesi; aydınlatma sektörünü ilginin odağına yerleştirdi. Yeni oyuncuların katılmasıyla inşaat sektöründe yaşanan büyüme, aydınlatma sektörünün müşteri profilini çeşitlendirdi ve gençleştirdi. Sektördeki bu gelişmeler ışığında ortaya büyük fırsatlar ve ticaret olanakları çıkıyor.

UBM EMEA İstanbul Marka Direktörü Mehmet Dükkancı şunları söylüyor..

Bu yıl 11. kez 19-22 Eylül tarihlerinde İstanbul Fuar Merkezi’nde gerçekleştireceğimiz IstanbulLight Uluslararası Aydınlatma ve Elektrik Malzemeleri Fuarı ve Kongresi ile hem katılımcılarımıza hem ziyaretçilerimize işlerini büyütebilecekleri, tüm yeniliklerden ilk ağızdan haberdar olarak işlerini geliştirebilecekleri bir platform sağlıyoruz.

Ayrıca bu sene IstanbulLight Forumu kapsamında dört gün boyunca sektör için önem taşıyan birçok panel gerçekleşecek. Bu panellerde ağırlayacağımız ulusal ve uluslararası uzmanlarla akıllı şehirlerde entegrasyon, enerji performans kontratında finansman desteği ve binalarda rehabilitasyon gibi kritik konuları değerlendireceğiz. Sektör için çok değerli olan bu etkinliği stratejik partnerlerimiz AGİD ve ATMK ile birlikte gerçekleştirmekten büyük mutluluk duyuyoruz.

Author: Mustafa Fazlıoğlu

Yazar Hakkında :Mustafa FAZLIOĞLU 1990 yılı İ.T.Ü Elektrik Mühendisliği Mezunu. Mustafa FAZLIOĞLU 1990 yılından beridir Elektrik Mühendisliğinin yanısıra Teknik Medya’da faaliyet göstermektedir. www.elektrikhaber.com , www.mustafafazlioglu.com.tr, www.guneshaber.net, www.otomasyonhaber.net haber portalları bir Mustafa Fazlıoğlu yapımıdır......