Schneider Electric’tan kaçak akım korumalı minyatür devre kesici

Schneider Electric Acti 9 serisinin yeni üyesi: IDPN VIGI kaçak akım korumalı minyatür devre kesici..

Schneider Electric, yenilikçi koruma, kontrol ve haberleşme ürünlerinden oluşan Acti 9 serisine yeni bir ürün ekledi.IDPN VIGI kaçak akım korumalı minyatür devre kesiciler, entegre kontrol yeteneği ile daha fazla zaman, verimlilik ve güvenilirlik sağlıyor.

Enerji yönetimi ve otomasyonda dünya çapında uzman Schneider Electric™, yeni nesil koruma, kontrol ve haberleşme ürünlerinden oluşan Acti 9 ailesine IDPN VIGI kaçak akım korumalı minyatür devre kesiciler (RCBO) çözümünü kattı. Eksiksiz kontrol ve güvenlik için geliştirilen bu entegre kontrol devre kesiciler; kaçak akım, aşırı yük ve kısa devreyi bir araya getirerek daha fazla verimlilik sağlıyor.

Yüksek teknoloji ürünü IDPN VIGI, elektrik şoklarına karşı tam koruma sunuyor. Çıkış devrelerini ayırıyor ve yalıtıyor, kesinti süresini ortadan kaldırıyor, kritik ve hassas devrelerde yüksek servis sürekliliği sağlıyor. Entegre MCB ve RCD koruması; zorlu atmosfer koşulları, harmonik üreten yükler ve geçici çalışma akımları ile karşı karşıya gelen, yüksek servis sürekliliğine ihtiyaç duyan tesisatlar için en uygun çözümü yaratıyor. Ayrıca IDPN VIGI sayesinde bir devredeki herhangi bir arızanın kaynağı kolaylıkla tespit edilebiliyor, arızanın bir kısa devreden, aşırı yükten ya da kaçak akımdan kaynaklandığı görülebiliyor. IDPN VIGI, üzerindeki çift visitrip penceresi ile bu süreci hızlandırıyor, kolaylaştırıyor ve arızanın anında tespitini sağlıyor. IDPN VIGI ile bir kaçak akım arızası meydana geldiğinde sadece ilgili devre açılıyor ve kısa sürede yalıtım sağlanıyor. Tesisatın tümünde enerji kesintisini engellemek için avantaj sağlayarak, entegre ürünleriyle kablosuz ve kolay kurulum imkanı sunuluyor. Bu özellikleri ile IDPN VIGI kurumlara daha fazla zaman, verimlilik ve güvenilirlik kazandırıyor.

Author: Mustafa Fazlıoğlu

Yazar Hakkında :Mustafa FAZLIOĞLU 1990 yılı İ.T.Ü Elektrik Mühendisliği Mezunu. Mustafa FAZLIOĞLU 1990 yılından beridir Elektrik Mühendisliğinin yanısıra Teknik Medya’da faaliyet göstermektedir. www.elektrikhaber.com , www.mustafafazlioglu.com.tr, www.guneshaber.net, www.otomasyonhaber.net haber portalları bir Mustafa Fazlıoğlu yapımıdır......