VİKO Pasifik serisi ile teras ve bahçeler yağışlı havalarda güvende

İnsanın içini ısıtan sıcak ve güneşli yaz günleri yaklaşıyor. Ancak baharda ve yaz boyunca her gün de masmavi gökyüzü ile geçmiyor. Mutlaka yağışlı havalar da oluyor. İşte böyle günler, özellikle bahçe ve teraslarınızda priz ya da elektrik düğmesi kullanıyorsanız hayatınızı riske atıyor.

Panasonic Eco Solutions Türkiye tarafından ıslak ve nemli alanlar için geliştirilen VİKO marka Pacific serisi elektrik anahtarı ve prizler, evinizin dış alanlarında güvenle hareket etmenizi sağlıyor. Islak ve nemli alanlar, sert koşullar, toz ya da duman onun çalışmasını etkilemiyor. Banyolar, SPA salonları, çamaşır odaları, atölyeler, havuz çevresi, teras, bahçe ve balkonlarda güvenlik için Pacific serisi üzerine aldığı görevi kusursuz olarak yerine getiriyor.

Güvenliğiniz her şeyden daha önemli… İşte bu yüzden VİKO marka sıva üstü Pacific serisi, hem şık hem kaliteli hem de güvenli… Tasarımı ile kullanılan alanlara dekoratif bir estetik katan Pacific priz ve elektrik düğmeleri, IP54 özelliği ve özel topraklama sistemi ile sıçrayan suya olduğu gibi toza karşı da koruma sağlıyor. Bu sayede havuz kenarlarında, teras ya da bahçelerde güvenle kullanılabiliyor. Ürün isteğe bağlı olarak yatay ya da dikey şekilde kullanılabiliyor. Ayrıca dilerseniz tüm ürünler birden fazla fonksiyonu da bir araya getirebiliyor.

Pacific serisi, kullanım ve montaj açısından da birçok avantaja sahip. Pacific serisi ürünleri farklı kılan bir diğer özellik ise patentli özel asimetrik conta sistemi. Asimetrik conta sistemi ile duvara en yakın noktadan kablo montajı yapılabiliyor. Özel tasarımı ise 3 farklı çapta kablo girişi seçeneği yaratıyor.

 

Author: Mustafa Fazlıoğlu

Yazar Hakkında :Mustafa FAZLIOĞLU 1990 yılı İ.T.Ü Elektrik Mühendisliği Mezunu. Mustafa FAZLIOĞLU 1990 yılından beridir Elektrik Mühendisliğinin yanısıra Teknik Medya’da faaliyet göstermektedir. www.elektrikhaber.com , www.mustafafazlioglu.com.tr, www.guneshaber.net, www.otomasyonhaber.net haber portalları bir Mustafa Fazlıoğlu yapımıdır......