LAMP 83 Avrupa’da büyümeye devam ediyor…

İhracat atağını sürdüren LAMP 83, Hollanda’dan WOLFS VERLICHTING BV ve Belçika’dan LICHTPUNT ile yeni distribütörlük anlaşmalarına imza attı.

30 yılı aşkın süredir ihracat yapan ve 2025 kurum vizyonu kapsamında çalışmaya devam eden LAMP 83, katılacağı Light+Building 2018 öncesinde, iki yeni distribütörlük anlaşması ile gücüne güç kattı. Hollanda ve Belçika ile distribütörlük ağına iki yeni ülke daha ekleyen LAMP 83, kendi markasıyla ihraç ettiği LED aydınlatma ürün ve sistemlerine düzenli bir dağıtım ağıyla erişilebilen ülke sayısını her geçen gün artırıyor.

İhracat atılımını sürdüren LAMP 83’ün Hollanda’daki yeni distribütörü Kerkrade merkezli Wolfs Verlichting BV, proje aydınlatması konusunda ülkenin önde gelen firmalardan biri olarak dikkat çekiyor. Wolfs Verlichting BV, otel, tiyatro gibi komplekslerin aydınlatmasının yanı sıra perakende mağazacılık ve restoran sektöründeki başlıca referanslarıyla da öne çıkıyor.

LAMP 83’ün diğer yeni distribütörü LICHTPUNT’un merkezi ise, Belçika’da Gistel’de bulunuyor. 1988 yılında kurulan şirket aydınlatma konusunda 30 yıllık bir tecrübeye sahip. İç ve dış aydınlatmada sunduğu seçeneklerle birlikte ışık tasarımı konusunda da hizmet verdiği müşterilerine destek sağlayan şirketin ofis, rezidans ve perakende sektöründe gerçekleştirdiği önemli projeler bulunuyor.


İhracat alanındaki bu flaş gelişmeleri değerlendiren LAMP 83 Yönetim Kurulu Üyesi ve CEO’su Batu Ceyişakar, ‘LAMP 83’ün büyüme stratejisinde ihracat satış noktalarımızı kalıcı şekilde yapılandırmak ve bu noktaların sayısını arttırmak çok önemli bir yer tutuyor. Bu bağlamda, yılın ilk çeyreğinde başarılı işbirliklerine imza attık. Bizim için büyük önem taşıyan ve ihracat ağımıza yeni distribütörler katmak hedefiyle de katılacağımız, Light+Building’in hemen öncesindeki bu işbirliği anlaşmaları büyük moral oldu.  İmzaladığımız yeni anlaşmalar sayesinde, bu çok önemli pazarlara LAMP 83 ürün ve hizmetlerini doğrudan sunma şansını yakalayacağız. LAMP 83’ü planlı ve istikrarlı bir şekilde büyütmeye, uluslararası rekabette önde olmaya ve artan ihracat payımızla beraber ülke ekonomisine katkı yapmaya çalışıyoruz’ yorumunu yaptı.

Kurum vizyonu ve gelecek büyüme planları çerçevesinde, düşük kalite / düşük fiyat rekabetinin etkin olduğu pazarlar yerine;  tasarım, kalite, sistem çözümü, nitelik ve hizmet yoğun pazarlara konsantre olan LAMP 83 büyümeye ve gelişmeye devam ediyor. 1963 yılında Karaköy Bankalar caddesinde başlayan LAMP 83 ışığının yolculuğu, uluslararası pazarlarda güvenle sürüyor.

Author: Mustafa Fazlıoğlu

Yazar Hakkında :Mustafa FAZLIOĞLU 1990 yılı İ.T.Ü Elektrik Mühendisliği Mezunu. Mustafa FAZLIOĞLU 1990 yılından beridir Elektrik Mühendisliğinin yanısıra Teknik Medya’da faaliyet göstermektedir. www.elektrikhaber.com , www.mustafafazlioglu.com.tr, www.guneshaber.net, www.otomasyonhaber.net haber portalları bir Mustafa Fazlıoğlu yapımıdır......