Thea Optima, şimdi siyah beyaz kombinasyonları ile dekorasyon tutkunlarının gönlünü fethediyor

Yaşam alanlarına zıt renklerin çarpıcı uyumunu taşımak, siyah ve beyazla yeniden bir trend haline geldi. Oturma odasından mutfağa, banyodan çalışma odasına ve yatak odalarına kadar birçok kişi siyah ve beyazın kombinasyonu ile dekorasyonda fark yaratıyor. Panasonic Eco Solutions Türkiye de şimdi Thea Optima serisinin siyah çerçeve ile beyaz elektrik anahtarı ya da tam tersi beyaz çerçeve ve siyah elektrik anahtarı ile bu trendi tamamlıyor.  

THEA OPTIMA’DA SİYAH VE BEYAZLA, DEKORASYON TRENDLERİNİ YAKALA…

İnce hatları ve yalın tasarımı ile dekorasyona zarafet katan Thea Optima, şimdi siyah beyaz kombinasyonları ile de dekorasyon tutkunlarının gönlünü fethediyor. Yaşam ve çalışma alanlarını bu renklerle daha çarpıcı hale getirmek isteyenler için Thea Optima, çerçeve ve elektrik anahtarlarında uygun seçenekler sunuyor. İtalyan tipi modüler tasarımıyla dikkat çeken Thea Optima modüler seriler, genel olarak daha küçük modül ebatlarına sahip olduklarından duvar üzerinde çok daha kısıtlı bir hacimde, daha fazla fonksiyon ortaya koyuyor. 

Model ayrıca, farklı anahtarlama modüllerini bir araya getirdiği tasarımıyla da hayata konfor katıyor. Rotatif ve vavien dimmer ürünleri, TV, uydu, network priz çözümleri, standart çocuk korumalı prizler ile 1M ve 2M seçenekleri; kullanıcıları doğru çözümlerle buluşturuyor. Tüm bu ürünleri şimdi ihtiyaçlarınıza göre aynı çerçevede bir araya getirerek evinizde ya da ofisinizde kullanmanız mümkün oluyor.

Author: Mustafa Fazlıoğlu

Yazar Hakkında :Mustafa FAZLIOĞLU 1990 yılı İ.T.Ü Elektrik Mühendisliği Mezunu. Mustafa FAZLIOĞLU 1990 yılından beridir Elektrik Mühendisliğinin yanısıra Teknik Medya’da faaliyet göstermektedir. www.elektrikhaber.com , www.mustafafazlioglu.com.tr, www.guneshaber.net, www.otomasyonhaber.net haber portalları bir Mustafa Fazlıoğlu yapımıdır......