Schneider Electric, HyperPodTM hazır kabin sistemi

Schneider Electric, HyperPodTM hazır kabin sistemi ile kurumlumlarda yüksek hız ve verimlilik sunuyor..

Schneider Electric, müşteri ihtiyaçlarına yönelik geliştirdiği, hazır kabin sistemi HyperPodTM’u sektöre tanıttı.EcoStruxure’ın yeni üyesi olan HyperPod, gelişmiş teknolojisi ise kurulum süresini rakiplerine oranla %21 azaltmasının yanı sıra zaman ve maliyette ortalama %15-20 tasarruf sağlıyor.Esnek konfigürasyonu tüm kabin tiplerini destekliyor

Enerji yönetimi ve otomasyonda dünya çapında uzman olan Schneider Electric, IT uygulamaları için tasarlanmış olan HyperPodTM hazır kabin sistemini geliştirdi. 8 ilâ 12 kabin arasındaki yatırımlarda hızlı kurulum sağlamak için tasarlanan HyperPodTM hazır kabin sistemi, entegre güç, soğutma, kablo bağlantıları, yazılım yönetimi ve muhafaza özelliklerine sahip. Bu özellikler HyperPod’a güçlü entegrasyon niteliği katıyor. Yapılan bu yeniliklerin temelinde ise müşterilerden gelen geri dönüşler yatıyor.

Müşterilerden gelen taleplere göre dizayn edildi

Schneider Electric İnovasyon Kıdemli Direktörü Steven Carlini, HyperPod ve müşteri talepleriyle ilgili olarak şunları söyledi; “Schneider Electric olarak biz, müşterilerimizle diyaloğumuza oldukça önem veriyoruz. Şimdiye dek geliştirdiğimiz ürünlerde onlardan aldığımız önerilerin de katkısı büyük. Bu doğrultuda HyperPod’un IT uygulamasının yapılan işin hızına ayak uyduran, kolaylaştırılmış ve uygun maliyetli olması da yine onlardan gelen taleplerle gerçekleşti”.

Schneider Electric’in HyperPod sistemi ile birlikte sunduğu tasarım yazılımı sayesinde kurulumun farklı kofigürasyonlarda uyarlanabilmesi de mümkün. Tasarım yazılımı, Schneider Electric müşterilerinin ve iş ortaklarının HyperPodTM ’u mevcut ihtiyaca göre özelleştirmesini, kurulum süresini ve toplam maliyeti düşürmesini sağlayarak elde edilen değerin arttırılmasına destek oluyor. Schneider Electric’in sunduğu bu özelleştirme seçenekleri arasında mini ve büyük dirsekli eksenler, kablo tepsileri, güç dağıtım kabinetleri, çoklu çatı seçenekleri, pencereler, hava akış yönetimi elemanları, kapılar, aydınlatma kitleri ve kablo kanalları mevcut. HyperPodTM lar tek bir pod olarak kullanılabildiği gibi genişletilmiş pod kurgularında da uygulanabiliyor. Ayrıca, kurulum alanında verilen eğitim ve servis hizmetleri sayesinde tüm süreç sorunsuz tamamlanıyor.

HyperPodTM, Schneider Electric EcoStruxure mimarisinin bir parçası. EcoStruxure; birbiriyle bağlı ürünlerden, uzaktan kontrol ve uygulamalara, analitik çözüm ve servislere kadar Her Seviyede Yenilikçilik sunan bir mimari. EcoStruxure mimarisi şimdiye dek 9.000 sistem entegratörünün desteğiyle 450.000’den fazla kurulumda uygulandı. EcoStruxure mimarisi sayesinde dünyada günümüzde 1 milyar cihaz birbiriyle bağlı şekilde daha verimli çalışıyor.

HyperPodTM da EcoStruxure’ın diğer bileşenleri gibi yüksek entegrasyon özelliğine sahip. Yenilikçi yapısıyla günümüzdeki tüm kabin türlerini destekleyebiliyor. Ayrıca diğer kabin sistemlerinin aksine kurulumu oldukça kolay. Bu da zamandan tasarruf sağlanmasına olanak tanıyor.

Schneider Electric’in HyperPod çözümü hakkında linkinden ayrıntılı bilgi almak mümkün.

Author: Mustafa Fazlıoğlu

Yazar Hakkında :Mustafa FAZLIOĞLU 1990 yılı İ.T.Ü Elektrik Mühendisliği Mezunu. Mustafa FAZLIOĞLU 1990 yılından beridir Elektrik Mühendisliğinin yanısıra Teknik Medya’da faaliyet göstermektedir. www.elektrikhaber.com , www.mustafafazlioglu.com.tr, www.guneshaber.net, www.otomasyonhaber.net haber portalları bir Mustafa Fazlıoğlu yapımıdır......