Enerji Sektörünün İtibarlısı Akenerji oldu

Akenerji,  enerji firmaları kategorisinde “Yılın İtibarlısı” seçilerek 2017 “The One Awards” ödülünün sahibi oldu.

Her yıl itibarını en çok artıran şirketlere verilen THE ONE AWARDS’da bu yıl enerji kategorisinde Akenerji birinciliği aldı.

“İtibar ve Marka Değer Performans Ölçümü” araştırması baz alınarak düzenlenen “The ONE Awards Bütünleşik Pazarlama Ödülleri” için 12 ilde bin 200 kişiyle yüz yüze gerçekleştirilen görüşmeler sonucunda Akenerji, “The ONE Awards Bütünleşik Pazarlama Ödülleri”nde enerji şirketleri kategorisinde “Yılın İtibarlısı” seçildi.

Ödül töreninde konuşan Akenerji Genel Müdürü Serhan Gençer şunları söyledi:

“Türkiye’nin enerji ihtiyacına uzun süreli katkı sağlamayı hedefleyen bir şirket olarak enerji sektörü değer zincirinin her aşamasında kalite odaklı yaklaşımla faaliyet gösteriyoruz. Bu çalışmalarımızın, Marketing Türkiye ve Akademetre tarafından takdir edilmesi bizim için mutluluktur. Emeği geçen herkese ve bu başarıyı oluşturan tüm çalışanlarımıza teşekkür ediyorum.”

Akenerji hakkında:

1224 MW kurulu gücü ve elektrik üretiminde 28 yıllık deneyimiyle enerji sektörünün öncüleri arasında yer alan Akenerji, Türkiye’nin en köklü gruplarından Akkök Holding ve Çek enerji grubu CEZ Group ortaklığıdır. Yüzde 25 hissesi halka açık olan şirket, 2010 yılında arka arkaya devreye aldığı Akocak, Burç, Bulam, Feke II ve Uluabat hidroelektrik santral projelerinden sonra, Yukarı Seyhan Havzası’nda Gökkaya Barajı ve HES, Himmetli Regülatörü ve HES, Feke I Regülatörü ve HES projelerinin yapımını da 2012 yılı itibarıyla tamamlamıştır. Şirket; 7 hidroelektrik, 1 rüzgar ve 1 doğal gaz çevrim santrali ile Türkiye enerji ihtiyacının %3,2’sini karşılama kapasitesine sahiptir.

Author: Mustafa Fazlıoğlu

Yazar Hakkında :Mustafa FAZLIOĞLU 1990 yılı İ.T.Ü Elektrik Mühendisliği Mezunu. Mustafa FAZLIOĞLU 1990 yılından beridir Elektrik Mühendisliğinin yanısıra Teknik Medya’da faaliyet göstermektedir. www.elektrikhaber.com , www.mustafafazlioglu.com.tr, www.guneshaber.net, www.otomasyonhaber.net haber portalları bir Mustafa Fazlıoğlu yapımıdır......