Lamp 83 geleceğin tasarımcılarını ağırladı

Doğuş Üniversitesi Endüstri Ürünleri Tasarımı Bölümü öğrencileri, Yrd. Doç. Dr. Hikmet Eser Tezeren ve Yrd. Doç. Dr. Fazıla Duyan ile beraber, aydınlatma armatürü tasarımı, üretim süreci, LED’ler ve LED teknolojisi hakkında bilgi almak amacıyla LAMP 83’ü ziyaret etti.

Öğrenciler ilk olarak LAMP 83 Satış Grup Müdürü Serhan Acar tarafından gerçekleştirilen sunumla LAMP 83 hakkında detaylı bilgi edinirken, daha sonra gerçekleştirilen fabrika turuyla üretim sürecini baştan sona yakından görme şansı yakaladılar.

Turun ilk durağında Ar-Ge laboratuvarında uygulanan testler, aydınlatmada kalite prosedürleri ve tasarım süreçleriyle ilgili Ar-Ge Müdürü Erdoğan Emrem’den bilgi alan öğrenciler, kendisinin gözetiminde gerçekleştirilen testleri birebir izleme şansına sahip oldular.

Daha sonra üretim ve montaj bölümlerini ziyaret eden öğrenciler burada Üretim Müdürü Erol Koç tarafından, fabrikaya hammadde gelişinden sevkiyat için aydınlatma aygıtlarının paketlenmesine kadar geçen sürecin her adımı ile ilgili bilgilendirdiler.

Öğrencilere ziyaretleri boyunca eşlik eden LAMP 83 CEO’su ve Yönetim Kurulu Üyesi Batu Ceyişakar gezi ile ilgili şunları söyledi: “Değerli hocalarımız ve Doğuş Üniversitesiöğrencilerini ağırlamaktan büyük mutluluk duyduk. Üniversite ve sektör iş birliğine büyük önem veriyoruz. Firmamızın kapıları öğrenmeye, çalışmaya istekli gençlere her zaman açık. Önümüzdeki dönemde gerek Doğuş Üniversitesi, gerekse diğer üniversiteler ile olan iş birliğimizi arttırarak devam ettirmeyi hedefliyoruz.”

Author: Mustafa Fazlıoğlu

Yazar Hakkında :Mustafa FAZLIOĞLU 1990 yılı İ.T.Ü Elektrik Mühendisliği Mezunu. Mustafa FAZLIOĞLU 1990 yılından beridir Elektrik Mühendisliğinin yanısıra Teknik Medya’da faaliyet göstermektedir. www.elektrikhaber.com , www.mustafafazlioglu.com.tr, www.guneshaber.net, www.otomasyonhaber.net haber portalları bir Mustafa Fazlıoğlu yapımıdır......