Smart City , Smart Living Konferansı ve b2b etkinliği İzmir’de yapılacak

Smart City , Smart Living Konferans ve b2b etkinliği 16-17 Ocak 2018 tarihlerinde İzmir Swiss Büyük Efes Otelde düzenlenecek..EMEA bölgesinden firmaların davet edildiği etkinlikte 1 gün konferans ve 1 gün b2b görüşmeleri yapılacak..

Konferansta,  Smart Yaşam, Smart Enerji, Smart Altyapı, Smart Mobility gibi konular panellerde tartışalacak ve çeşitli sunumlar yapılacak.

Smart Home, Smart Cities, Smart Energy, Smart Security, Finance and Payment, Smart Infrastructure,  E-commerce konularında firmaların katılacağı etkinlik için Almanya, İngltere, Ukrayna, Romanya ve İran’dan firmalar davet ediliyor.

Dijital ağlar hayatımıza giriyor:

Nesnelerin İnterneti ile hızlanan Dijital Dönüşüm sadece endüstrilerin gelişiminde değil toplum ve sosyal yaşama da giriyor ve özel, kamusal ve mesleki çevremizi giderek daha fazla etkiliyor. Dijitalleşme tüm sınırları kaldırarak yaşamlarımızı daha akıllı ve güvenilir hale getiriyor.

Akıllı Yaşam ve Smart Mobility Enerji, Sağlık ve Konut alanlarına yeni kavramlar ve hizmet yaklaşımları getiriyor. Ortaya çıkan bütüncül ve sektörler arası çözümler, günlük yaşamlarımızı geliştirme potansiyeline sahip olmaktadır. Akıllı yaşama giden yol,  Yazılım firmalarını, Start-Up firmalarını , Alt yapı firmalarını,  Cihaz üreticilerini, Enerji üreticilerini ve Distribütörleri, Telekom ve GSM Operatörlerini ve Finans endüstrisini birbirine yakınlaştırmış ve yeni işbirliği ihtiyaçlarını doğurmuştur.

Hedeflenen Kitle: 

Akıllı Ev, Sağlık/Bakım, Enerji, Araç, Smart Mobility, Akıllı Şehir alanlarında çözüm üretenler, entagratörler, cihaz üreticileri, servis sağlayıcılar, yazılım şirketleri, dijital değişimden kuvvetle etkilenmekte ve fırsatlardan yararlanmak istemektedirler.

Bu anlamda, Yurtdışında Akıllı Yaşam alanında hizmet veren önemli Şirket ve İş İnsanlarını sizlerle buluşturmak için İzmir`e getiriyoruz. 2 gün sürecek etkinlikte 1. Gün konferans ve görüşmeler yapılacak ve  2. Gün ise şirket ziyaretleri ve özel birebir görüşmeler için ayrıldı.

Akıllı Yaşam pazarında var olan işbirliğinizi yenilemek ve geliştirmek istiyorsanız sizleri etkiliğimize bekliyoruz.

Başbakanımız, Sayın Binali Yıldırım ve Ekonomi Bakanımız, Sayın Nihat Zeybekçi ve Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanımız, Sayın Faruk Özlü etkinliğe davet edileceklerdir.

Misafir edilecek Ülkeler: 

Almanya, İngiltere, Sırbistan, Slovenya, Ukrayna ve Diger EMEA daki stratejik ülkeler..

Bilgi için: info@go-smartworks.com

Etkinlik Özel Hattı: 0 532 568 68 68

www.go-smartworks.com

Author: Mustafa Fazlıoğlu

Yazar Hakkında :Mustafa FAZLIOĞLU 1990 yılı İ.T.Ü Elektrik Mühendisliği Mezunu. Mustafa FAZLIOĞLU 1990 yılından beridir Elektrik Mühendisliğinin yanısıra Teknik Medya’da faaliyet göstermektedir. www.elektrikhaber.com , www.mustafafazlioglu.com.tr, www.guneshaber.net, www.otomasyonhaber.net haber portalları bir Mustafa Fazlıoğlu yapımıdır......