Elektrik kesintisine karşı Nano UPS

Tunçmatik Nano UPS ile telefon, güvenlik kamerası ve internete bağlı cihazlar çalışmaya devam edecek

Günlük yaşamda sık sık karşımıza çıkan elektrik kesintileri hem iş hem de özel hayatta kayıplar yaratabiliyor. Tunçmatik’in geliştirdiği Nano UPS; şebeke elektriği kesildiği anda devreye giriyor ve modem, dect telefon, güvenlik kamerası gibi cihazların 6 saate kadar kesintisiz çalışmasını sağlıyor.

Nano UPS’in kompakt ve sade tasarımı ise, ev ya da iş yerlerinin dekorasyonu bozmadan kullanabilme imkanı sunuyor.

Nano UPS’in kompakt ve sade tasarımı ise, ev ya da iş yerlerinin dekorasyonu bozmadan kullanabilme imkanı sunuyor.

Beklenmedik anlarda yaşanan elektrik kesintisinin beraberinde getirdiği iletişim ve güvenlik kaybı herkes için sorun oluyor. Güvenlik kameraları, dect telefonlar ya da modem sayesinde internete bağlı bütün cihazlar elektrik kesintisinden etkilenirken, geride kimi zaman maddi kimi zaman ise itibar kaybı oluşturabiliyor. Büyük önem taşıyan bu cihazlar için en kritik sorun olan güç kesintisi Tunçmatik Nano UPS ile çözüm buluyor. Gelişmiş teknoloji kullanılarak tasarlanan Nano UPS telsiz, modem, güvenlik kamerası gibi cihazlara, şebeke elektriği kesildiğinde güç sağlıyor. Adaptör fişlerini andıran ve doğrudan prize takılan bu küçük UPS, ince ve kullanışlı tasarımı ise evinizin dekorasyonunu bozmadan istediğiniz alanda kullanma imkanı sunuyor.

Elektrik kesintisine karşı çalışmasını istenen cihazın kendi adaptörü yerine geçen ve prize takınca çalışmaya başlayan Nano UPS, farklı voltajlardaki cihazlara göre ayarlanabiliyor. Kısa sürede içerisinde bulunan UPS’i şarj eden adaptör, sonrasında oluşacak kesintiler için anında devreye girerek, bağlı olan cihazı çalıştırmaya devam ediyor. 6 saat sürekli kullanım imkanı sunan Nano UPS 500 kere tekrar sarj olması sayesinde de uzun ömürlü adaptörler arasında fark yaratıyor.

Nano UPS hakkında bilgi almak ya da sipariş vermek için Tunçmatik online satış mağazasını ziyaret edebilirsiniz.

Nano UPS Özellikleri:

  • 500 Defa Şarj Kapasitesi
  • 6 Saate Kadar Kesintisiz İnternet
  • 265 Gram
  • Patentli Tasarım
  • Nano UPS adaptör yerine DC kaynak olarak da kullanılır.
  • Kesintisiz internet keyfi için kullanılır.

Author: Mustafa Fazlıoğlu

Yazar Hakkında :Mustafa FAZLIOĞLU 1990 yılı İ.T.Ü Elektrik Mühendisliği Mezunu. Mustafa FAZLIOĞLU 1990 yılından beridir Elektrik Mühendisliğinin yanısıra Teknik Medya’da faaliyet göstermektedir. www.elektrikhaber.com , www.mustafafazlioglu.com.tr, www.guneshaber.net, www.otomasyonhaber.net haber portalları bir Mustafa Fazlıoğlu yapımıdır......