TURKWATT sizleri Türkiye’nin ilk yerli akülü 10kW invertörü olan ZERO ile tanıştırıyor.

ZERO ofis ve ev kullanımı için mükemmel bir güç kaynağı aracıdır. Gündüz solar paneller ile güneş enerjisinden toplanan enerjiyi akülerde depolanan stok enerjiden kullanarak aydınlatma, TV, buzdolabı çamaşır bulaşık makinesi gibi cihazları sürekli olarak besler.

Gece boyunca aküleri maksimum şekilde kullanarak stokta biriktirilen enerjiyi kullanımınız için tüketmenizi sağlar. Akülerde depolanan stok enerjinin bitmesi halinde sistem otomatik olarak şebeke desteği ile yükü besler ve akülerin yeniden stoklanmasını sağlar. İstendiğinde kullanılmayan ve akülerde stoklanan güç fazlası ile şebekeye de enerji satılabilir.

Güneş enerjisinin zayıf olduğu bulutlu günlerde ZERO şebeke gücünü kullanarak enerji ihtiyacınızı karşılar. ZERO estetik açıdan benzersiz tasarımıyla, güneş enerjinizin %100’ünü kullandırarak şebeke kullanımına ihtiyaç duymamanızı sağlar. Böylelikle hem enerjiden tasarruf etmiş olursunuz hem de gelecek nesillere muhteşem bir yatırım bırakmış olursunuz.

Author: Mustafa Fazlıoğlu

Yazar Hakkında :Mustafa FAZLIOĞLU 1990 yılı İ.T.Ü Elektrik Mühendisliği Mezunu. Mustafa FAZLIOĞLU 1990 yılından beridir Elektrik Mühendisliğinin yanısıra Teknik Medya’da faaliyet göstermektedir. www.elektrikhaber.com , www.mustafafazlioglu.com.tr, www.guneshaber.net, www.otomasyonhaber.net haber portalları bir Mustafa Fazlıoğlu yapımıdır......