Limak Uludağ Elektrik “Yeni Nesil ISO 9001:2015’i alan ilk elektrik şirketi oldu

Kalite, son yüzyılda gündemimize giren ve yaygınlaşan bir kavram. Ancak 1502 yılında yürürlükte olan Bursa Belediye Kanunu (Kanunname-i İhtisab-ı Bursa) Türkiye’nin bugünkü manada ilk standardı olarak kabul edilmektedir. Kalite konusunda da öncü olan şehrin güçlü markalarından, Bursa merkezli ve bununla beraber Balıkesir, Çanakkale ve Yalova’nın yanı sıra serbest tüketici profili için tüm Türkiye’de hizmet veren Limak Uludağ Elektrik, sektöründe bir ilke daha imza atarak yeni nesil ISO9001:2015’i alan ilk şirket oldu.

2017 yılını Müşteri Memnuniyeti ilan eden şirket, sunduğu hizmetlerde yenilikçi ve öncü olmanın yanı sıra sağladığı standartlarla da kaliteli ve sürdürülebilir olmak için çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Limak Uludağ Elektrik,  Türkiye’de Yeni Nesil ISO 9001:2015 Kalite Yönetim Sistemi Standardı belgesini alan ilk elektrik şirketi olarak bu konudaki kararlılığını ispatladı. 

Türkiye’de ilk kez Bursa’da bu belgeyi alan elektrik şirketi olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Limak Uludağ Elektrik Genel Müdürü Ali Erman Aytac; şunları söyledi. “Kalite anlayışının sadece belirli birimlerde kalmaması ve her birimde özümsenmesi bizim için önemlidir. Görevli elektrik tedarik şirketi olduğumuz, Bursa, Balıkesir, Çanakkale, Yalova’da 10 bölge yönetmenliğimizde çalışanlarımız kalite yönetim sistemleri eğitimlerini aldı. Özverili çalışmanın ardından 4 ilde bulunan 10 bölge yönetmenliğimizde ISO 9001:2015 Kalite Yönetim Sistemi, ISO 10002 Müşteri Memnuniyeti Yönetim Sistemi, ISO 27001 Bilgi Güvenliği Yönetim Sistemi kalite belgelerini aldık.  Müşteri odaklı yaklaşımımızla 2017’yi Müşteri Memnuniyeti yılı ilan ettik. Müşterilerimizden gelen şikayet ve talepleri değerlendirerek, müşteri memnuniyetine yönelik Esnek Fatura uygulamasını başlattık. Bu uygulamanın meyvelerini ve olumlu geri bildirimlerini müşterilerimizden alıyoruz. Türkiye’deki 3 milyon müşterimizin online işlemler, çağrı merkezi üzerinden ve işlem merkezlerinden gerçekleştirdikleri işlemler ile ilgili bilgilerinin korunması gerekliliği bizim için önemli. Ayrıca, şirketlerin müşteri beklentilerinin anlaşılmasını hedefleyen, ekip çalışmasını destekleyen, tüm birimlerin ve faaliyetlerin gözden geçirilmesi ve iyileştirilmesini sağlayan kalite süreçlerinde sürekliliğin sağlanmasının öneminin de bilincindeyiz. Amacımız bundan sonraki tüm süreçlerde teknolojik alt yapı, yönetim üst yapısı ve hizmet anlayışıyla her alandaki çalışmaları katılımcı bir yönetim anlayışıyla hizmet kalitesinin üst düzeyde sürdürülebildiğinin sağlanmasıdır.”

Author: Mustafa Fazlıoğlu

Yazar Hakkında :Mustafa FAZLIOĞLU 1990 yılı İ.T.Ü Elektrik Mühendisliği Mezunu. Mustafa FAZLIOĞLU 1990 yılından beridir Elektrik Mühendisliğinin yanısıra Teknik Medya’da faaliyet göstermektedir. www.elektrikhaber.com , www.mustafafazlioglu.com.tr, www.guneshaber.net, www.otomasyonhaber.net haber portalları bir Mustafa Fazlıoğlu yapımıdır......