VİKO Trenda Metal Inox çok farklı,şık,yalın ve dayanıklı..

Elektrik anahtarı ve priz sektörünün lideri Panasonic Eco Solutions Türkiye, VİKO marka Trenda Metal Inox modeli ile mekanlara ayrıcalık katıyor. Dayanıklılığı ile öne çıkan inox malzemeden üretilen çerçeveye sahip model, zarif çizgisi ile de fark yaratıyor. 

Yenilikçi ürünleriyle sektörde fark yaratan VİKO, Trenda Metal Inox ile bir kez daha beklentilerin üzerine çıkıyor. VİKO’nun Trenda Metal Inox modeli paslanmaz çelik malzemenin tüm özelliklerini taşıyor. Paslanmaya, aşınmaya, yüksek ısıya, yıpranmaya dayanıklı olan ürünün sert ve pürüzsüz yüzeyi temizliğini de kolaylaştırıyor. Uzun ömürlü olmasıyla dikkat çeken model; tekli, ikili, üçlü, dörtlü ve ikili sıva altı çerçevelerle anahtar ve priz tercihlerinde ince zevklere sesleniyor.

Göz yoran detayları eleyerek ideal olanı tek bir karede toplayan Trenda Metal Inox ile artık kullanıcılar ne estetikten ne de ergonomiden vazgeçmek zorunda kalıyor.

Author: Mustafa Fazlıoğlu

Yazar Hakkında :Mustafa FAZLIOĞLU 1990 yılı İ.T.Ü Elektrik Mühendisliği Mezunu. Mustafa FAZLIOĞLU 1990 yılından beridir Elektrik Mühendisliğinin yanısıra Teknik Medya’da faaliyet göstermektedir. www.elektrikhaber.com , www.mustafafazlioglu.com.tr, www.guneshaber.net, www.otomasyonhaber.net haber portalları bir Mustafa Fazlıoğlu yapımıdır......