Bosch Remote Portal yenilendi

Bosch Güvenlik Sistemleri cihazlarına dilediğiniz her yerden bağlanarak, istediğiniz zaman uzaktan yönetim ve bakım yapmanızı sağlayan Bosch Remote Portal, ek cihazlar, hizmetler ve geliştirilmiş kullanıcı arabirimi desteğiyle güncellendi.

Remote Portal, Bosch ürünü bulunan her işletmede kurulumculara hizmet verme olanağı sunuyor. Yeni güncelleme ile kurulumcular için bulut ve tarayıcı tabanlı hizmet daha da geliştirildi, böylece ek cihazlar Remote Portal üzerinden izlenip muhafaza edilebilir hale geldi. Ayrıca Remote Portal’ın kullanıcı arayüzü de geliştirildi.

Bosch Remote Portal, müşteri cihazlarına uzaktan bağlantıyı hızlı ve kolay hale getiriyor. Kurulumcular, desteklenen cihazları izleyebiliyor ve uzaktan bakım ve programlama işlemlerini gerçekleştirebiliyor. Böylece müşteri işletmelerine seyahatleri önemli ölçüde azaltarak zamandan ve bütçeden tasarruf sağlıyor.

Son güncelleme, yeni işlerde giderek daha önemli hale gelen insan kaynağını ve verimliliği artırmak için mükemmel bir araç olduğunu kanıtlıyor.

Bosch Remote Portal’ın sunduğu faydalar:

• Bağlan: Kurulumcuların, müşterilerinin cihazlarını Remote Portal hesabına kaydetmelerine izin verir.

• Bakım yap: Kurulumcuların, ofislerinden Remote Portal üzerinden müşteri cihazlarına bağlanmalarını, site üzerinden ziyaret için hazırlık veya yapılandırma güncellemelerini yapmalarını sağlar.

• Yönet: Kurulumcuların, Remote Portal’da son kullanıcılar için bir hesap oluşturarak müşterilerine güvenlik cihazlarına mobil cihazlar üzerinden erişim izni vermelerini sağlar. Müşteriler Bosch’un mobil uygulaması üzerinden örneğin mağazanın video kameralarına anında uzaktan erişerek mağazalarını izleyebilir.

Bosch Remote Portal’a kayıt ücretsizdir ve linkten kayıt yapılabilir:

https://remote.boschsecurity.com/

Bosch Remote Portal şu anda aşağıdaki cihazları ve hizmetleri destekliyor:

1) Kurulumcular artık DIVAR IP 2000/5000 video kayıt çözümleri için durum bilgisi alabiliyor; Remote Portal’a olan bağlantıları kesilir veya kayıt beklenmedik şekilde durursa portal üzerinden e-posta uyarısı gönderiliyor.

2) DIVAR Hybrid ve Ağ Kayıt Çözümleri için ek bir hizmet olarak Remote Connect Lite sağlanıyor. Ücretsiz olan ve daha hızlı kuruluma izin veren bu hizmet, söz konusu aygıtlar için Domain Name Services (DNS) sağlıyor ve DNS için üçüncü parti sağlayıcılara olan ihtiyacı ortadan kaldırıyor.

3) Nesnelerin İnterneti imkânlarından yararlanan Remote Portal ayrıca Modüler Yangın Paneli 5000 Serisi için yeni Uzaktan Bakım ve Uyarı Servisi sunuyor. Artık yangın algılama sistemi için düzenli olarak rutin bakım yapılabiliyor, Remote Portal tarafından kurulumculara kapsamlı cihaz bilgileri ve dokümantasyonunu tarayıcı aracılığıyla veriyor. Uzaktan Uyarı servisi, sistemin önemli durum değişiklikleri hakkında e-posta veya SMS bildirimleri gönderiyor. Her iki servis de şu anda talep üzerine sunuluyor.

Yeni kullanıcı arayüzü sayesinde cihazlar müşteri veya cihazın bulunduğu yere göre gruplandırılabiliyor. Ayrıca portala erişim hakkı, tanımlanmış kullanıcılar veya kullanıcı gruplarıyla sınırlandırılabiliyor. Cihaz durumuyla ilgili bilgiler, cihaz gruplarında veya müşteri gruplarında gösterilerek, kurulumculara hızlı bir şekilde cihazlar için genel değerlendirme imkânı sunuyor.

Author: Mustafa Fazlıoğlu

Yazar Hakkında :Mustafa FAZLIOĞLU 1990 yılı İ.T.Ü Elektrik Mühendisliği Mezunu. Mustafa FAZLIOĞLU 1990 yılından beridir Elektrik Mühendisliğinin yanısıra Teknik Medya’da faaliyet göstermektedir. www.elektrikhaber.com , www.mustafafazlioglu.com.tr, www.guneshaber.net, www.otomasyonhaber.net haber portalları bir Mustafa Fazlıoğlu yapımıdır......