Viko’dan “Karre Stayle” , Evlerin onunla bir stili var..

Hangi yaşta olursak olalım, yaşadığımız alanları güzelleştirmek, kişisel beğenilerimize göre küçük ayrıntılarla süslemek gerçekten büyük zevk. Özellikle genç odaları günümüzde farklı konseptlerde ve rengârenk…

Farklı tasarıma sahip elektrik anahtarı ve prizleriyle şimdi Panasonic Eco Solutions Türkiye de bu akımın öncülüğünü gerçekleştiriyor. VİKO markalı Karre Style serisi, gençler başta olmak üzere evlerine tarzını yansıtmak isteyen herkese sesleniyor. Karre Style serisindeki komütatör, elektrik anahtarları ve prizler, ev kazalarını engellemek üzere güvenlik ve kaliteden de ödün vermiyor.

Minimal formu hareketli çizgilerle birleştiren VİKO marka Karre Style serisi, kullanıldığı tüm mekânlara tarz katıyor. Böylece elektrik anahtarlarınız ve prizleriniz, evinizin dekorasyon konseptini tamamlayan en göz alıcı aksesuarlara dönüşüyor. İster evinize romantik bir hava katın ister eğlenceli bir stil yaratın Karre Style serisi ile karar size kalıyor.

Her yaştan zevke seslenen Karre Style serisi, evinizin her alanında olduğu gibi çocuklarınızın odasında da güvenle kullanabileceğiniz şekilde üretiliyor. Özellikle prizlerden kaynaklı ev kazaları ve elektrik çarpmalarına karşı hem priz kapağı hem de priz mekanizması içinde çocuk koruma kapakları bulunuyor. Bu sayede çocukların, priz deliklerine sivri cisimler sokması engellendiği gibi en üst seviyede güvenlik de sağlanmış oluyor. Ülkemizde tüm kazaların %18-25′ini ev kazalarının oluşturduğunu ve bu kazalarda elektrik çarpmalarının önemli bir paya sahip olduğunu düşündüğünüzde bu özellik gerçekten içinizi rahatlatıyor.

Author: Mustafa Fazlıoğlu

Yazar Hakkında :Mustafa FAZLIOĞLU 1990 yılı İ.T.Ü Elektrik Mühendisliği Mezunu. Mustafa FAZLIOĞLU 1990 yılından beridir Elektrik Mühendisliğinin yanısıra Teknik Medya’da faaliyet göstermektedir. www.elektrikhaber.com , www.mustafafazlioglu.com.tr, www.guneshaber.net, www.otomasyonhaber.net haber portalları bir Mustafa Fazlıoğlu yapımıdır......