Legrand Dijital Zaman Saatleri

Yaşam alanınızda olmadığınız her an için ,Legrand Dijital Zaman Saatleri.
Yaz mevsiminin gelmesiyle birlikte yaz tatilleri de başladı. Bu süreçte boş kalan evlerde bahçe sulamak, aydınlatma sağlamak ya da akvaryum balıklarınızı beslemek gibi aksamaması gereken bazı  sorumluluklarınız varsa Legrand, yeni nesil Dijital Zaman Saatleri ile,  siz uzakta olsanız dahi zamanı en iyi şekilde yönetmenize yardımcı oluyor. Yaşam alanındaki ihtiyaçların tek bir noktadan çözülmesine olanak tanıyan Dijital Zaman Saatleri ile gözünüz arkada kalmıyor.

Legrand Dijital Zaman Saatleri

Yaşam alanındaki dostlarınızın bakımı Dijital Zaman Saati’ne emanet…
Zaman saatleriyle boşa harcanan enerji kullanımını sonlandırarak, aydınlatma ve elektrik sistemlerinde yüzde 11’e kadar enerji tasarrufu sağlayan Legrand, takipçileri için bahçe sulamasından akvaryumdaki balıkların bakımına kadar her detayı Dijital Zaman Saatleri ile üstleniyor. Hatta hırsızlık olayları için önlem almaya da yardımcı olan Dijital Zaman Saatleri, çevre ve dükkan tabela aydınlatması gibi uygulamaların yanı sıra işyerleri ve fabrikalarda mesai zili, okullarda ise ders zili sistemlerinde tercih ediliyor.

Zamana bağlanmak istenen her tür elektrik sistemi ve elektronik cihaz, zaman saatleri tarafından saniye, dakika veya saat düzeyinde hassasiyetle açılıp kapanabiliyor. Bu yönleriyle beğeni toplayan Legrand Dijital Zaman Saatleri, kullanıcısına, maliyet avantajının yanı sıra zaman ve yer kazancı da sağlıyor.

Yer ve mekan tanımayan dijital saatler…
Legrand,  portföyündeki standart dijital ya da coğrafi konum ayarlı dijital zaman saatleriyle de yaşam alanlarının kontrolünün sağlanmasına olanak tanıyor. Birçok işlevi bir arada sunan dijital modellerde 1 veya 2 çıkış, opsiyonel olarak tercih edilen coğrafi konumlu dijital modellerde ise 1,  2  ya da 4 çıkış seçenekleri bulunuyor.

Author: Mustafa Fazlıoğlu

Yazar Hakkında :Mustafa FAZLIOĞLU 1990 yılı İ.T.Ü Elektrik Mühendisliği Mezunu. Mustafa FAZLIOĞLU 1990 yılından beridir Elektrik Mühendisliğinin yanısıra Teknik Medya’da faaliyet göstermektedir. www.elektrikhaber.com , www.mustafafazlioglu.com.tr, www.guneshaber.net, www.otomasyonhaber.net haber portalları bir Mustafa Fazlıoğlu yapımıdır......