“Işık Çağı’nın” yapı denetimde ki yansıması “Şems Yapı Denetim”

Yapı denetim denince ilk akla gelen isim “Şems Yapı Denetim”.

Şems güneş demek, şems aydınlanma demek, şems güler yüzlü uzman insanların buluşma noktası demek.

Evet çağımız için “Aydınlanma Çağı” diyorlar. Işık çağı, Güneş çağı ve Altın çağ.
Çağımızın aydınlanmada ki yapı denetim markası da “Şems Yapı Denetim”

Güneşin insanlara hayat vermesi gibi “Işık Çağı’nın yapı denetimde ki yansıması “Şems Yapı Denetim” insanların bulundukları ortamlarda çevrelerini daha iyi görebilmelerini bir ışık gibi sağlayan günümüzdeki en önemli etkenlerin başında gelmektedir.

Yıl 2015, İstanbul Kartal’da faaliyete başlayan şirketler grubu, İstanbul, Kocaeli ve Eskişehir illerinde inşaat sektörüne yapı denetim ve müşavirlik hizmeti vermekte.

Seda Yalçınkaya

Yönetim Kurulu Başkan’ı Seda Yalçınkaya şunları dile getiriyor;

Firmamız İstanbul ve Kocaeli genelinde birçok ilçe ve beldede konut, iş merkezi, sanayi yapılarının denetim faaliyetini yetkin ve dinamik kadromuzla ilgili kanun ve yönetmelikler çerçevesinde gerçekleştirir.

Firmamız denetim faaliyetinin yanı sıra bir müşavir firma gibi inşaat sektörüne konusunda uzman kişilerle çözüm önerisi üretir.
Firmamız denetimini yaptığı şantiyelerde çalışan personellere mesleki eğitim vererek imalatta ve denetimde kalitenin yükselmesini sağlar.

Firmamız kaliteden ödün vermeden sunduğu yapı denetim hizmetleriyle insanların uzun yıllar boyunca kanun ve yönetmeliklere uygun denetlenmiş binalarda sağlıklı ve huzur içinde yaşamasına imkân sağlamayı hedefler.

Firmamız proje aşamasından bitimine kadar ki her aşamasında meydana gelebilecek tüm problemlere uzman kadrosuyla müşteri odaklı çözümler üretir.
Firmamız rezidans, ofis binaları, fabrika ve lojistik depolara kadar geniş bir yapı yelpazesinde denetim ve müşavirlik hizmeti verir.

 

Evet evet çağımız için “Aydınlanma Çağı” diyorlar.
Evet evet Işık çağı, Güneş çağı ve Altın çağ.
Çağımızın aydınlanmada ki yapı denetim markası da “Şems Yapı Denetim”

https://semsyapidenetim.com/

Author: Mustafa Fazlıoğlu

Yazar Hakkında :Mustafa FAZLIOĞLU 1990 yılı İ.T.Ü Elektrik Mühendisliği Mezunu. Mustafa FAZLIOĞLU 1990 yılından beridir Elektrik Mühendisliğinin yanısıra Teknik Medya’da faaliyet göstermektedir. www.elektrikhaber.com , www.mustafafazlioglu.com.tr, www.guneshaber.net, www.otomasyonhaber.net haber portalları bir Mustafa Fazlıoğlu yapımıdır......